Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Szerintetek hogy néz...

Lányok! Szerintetek hogy néz ki Justin Bieber?

Figyelt kérdés

ŐSZINTÉN!

Mert egyszerűen unom, hogy rengetegen:

-Fiúk válaszolnak, mert zavarja őket, hogy egy melegecske fiú milliónyi lányt megkaphat.

-Nem szeretik a zenéit, és ezért már le is szólják.

-A stílusát fikázzák.

-Olyan lányok, akik szeretnének azzal egyediek lenni, hogy fikázzák őt. Mert "Jajj, én utálom Biebert, most már értelmes csaj vagyok..."

Elmondom az én véleményemet:

Justin stílusát, zenéjét UTÁLOM. Tényleg, akár csak egy homoszexuális.

De ha normális stílusa lenne, nem lenne fülbevalója, és egyszerű srácként odajönne hozzám, akkor igen is tetszene.

Komoly véleményeket kérek, inkább 20 éves kor alatt, mert azért szerintem huszonévesek nem sokan szeretik a fiatalabb srácokat...

Egyébként régen kimondottan ronda volt, de mára helyes lett. Igen, nagyon nőies, de nekem semmi bajom sem volt még a feminin arcú hapsikkal.

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Összességében:

Ha egy átlagos, értelmes, normálisan öltözködő srácnak lenne ilyen arca, az miért volna nagy probléma? A kérdés most arról szól: a kinézetre tekintett adottságai tetszenek-e nektek, lányok? :D

Nem szeretem, amikor lerondázzák, mert rengeteg ilyen lányos arcú fiút ismerek, még sincs velük baj, van barátnőjük, nem utálják őket.

Ha Justin a zenéje, ruhái, stílusa miatt akarod szidni, akkor nem itt a helyed!

Előre is köszi az értelmes válaszokat, lányok! :)

2012. szept. 6. 20:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
58%
ezt a leg első válaszolónak írom ! hogy a báttyámnak is van az eggyik fülében fülbe való és nem b*zi !!!
2013. jan. 26. 14:38
 22/38 anonim ***** válasza:
58%
Az mar eleg gaz dolog,hogy azert tartotok melegnek egy embert,mert fulbevalot hord.. Regebben en se szerettem Justint, igazabol nem is foglalkoztam vele. De miutan levagatta a hajat.. Elkezdett erdekelni. Helyesnek tartottam/tartom, es szerintem tok jofej,kedves es egyaltalan nem bekepzelt! Es neki igen is van stilusa, mert nem minden ember szaladgal olyan cuccokban mint o. Es ti ezert elitelitek,csak mert nem ugy oltozik ahogy ti!
2013. ápr. 2. 02:58
 23/38 anonim ***** válasza:
67%

Elozo vagyok

Ja meg lebzizzatok? Van valami igazsagalapja? NINCS SEMMI. Ti lebzizzatok csak azert,mert az a meno,es nem meritek felvallalni,hogy birjatok ot. Itt gyakorikerdeseken is sokszor latom,hogy kiirjak hogy ez ciki-e h birjak justint.. Nevetsegesek vagytok komolyan mondom!! Es szerintetek ez hogy esik Justinnak? Hogy emberek millioi lebzizzak?! Kepzeljetek magatokat az o helyebe.. Nektek jol esne? HAT NEM. Ugyhogy alljatok le,legyszives. Meg sokan nagykepunek tartjatok,habar nem ertem miert ;) Nem az. Eloszor nezzetek szet egy oldalon ami rola szol,es ha tenyleg olyan,amilyennek ti beallitjatok. Akkor oke utaljatok. de nem olyan!!! Ha Youtube-ra beirjatok, hogy pl. Justin Bieber surprise his fan.. Meglatjatok,hogy tenyleg mennyit to a rajongoival. :) Es korhazakba,iskolakba is szokott menni. Meg nem tudom ki hallott mar Avalanna-rol.. O egy kislany,aki rakos volt. Es Justin sokszor bejart hozza stb. Sajnos a kislany meghalt (R.I.P. little girl) de Justin szokott rola beszelni talk showkba stb. Szoval;)

Ja meg azt is nyugodtan beirhatjatok youtube-ra hogy “ Justin Bieber funny moments“ es remelem rajossztok,hogy tenyleg jofej,meg vicces,kedves:) Szoval egy rossz szavatok nem lehet ra!!! Nem sok ilyen ember van mint o,ot lehet peldakepnek nevezni:D

EN PEDIG BELIEBER VAGYOK,NOW AND FOREVER! Es buszken vallalom;)

Mrs. Bieber :3

2013. ápr. 2. 03:14
 24/38 anonim ***** válasza:
54%

Őszinte leszek...

K*rvára de sz@rul néz ki...

Nemt'om mit látott benne Usher...

Kész szánalom az egész pasi...

Lehet lepontozni...

2013. ápr. 17. 19:13
 25/38 anonim ***** válasza:

nagyon sexy és helyes

16/l

2013. jún. 9. 14:32
 26/38 anonim ***** válasza:
SWAG *.* <3
2013. jún. 23. 15:17
 27/38 anonim ***** válasza:
szerintem helyes bár én nagyon nem szeretem a stílusát, zenéit sem. :/
2013. szept. 6. 18:51
 28/38 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

én a viselkedését nem szeretem. persze mindenkiben van hiba, lehet hogy Justin sokszor tud jószívű lenni ha akar. de volt már rá példa nem egyszer hogy csinált gusztustalan dolgokat. pl. leköpte a rajongóit, igen leköpte és ez igaz, füvezik is, és leköpött egy DJ-t is csak azért mert nem tetszett Justinnak az a zene amit a DJ játszott, belepisilt egy étteremben a felmosóvödörbe, megcsalta Selenát is sajnos.......olyan sok minden történt nem lehet mindent arra kenni hogy csak kitalálták. ennyi mindent nem lehet kitalálni egy dolog biztos igaz belőle.

azért becsülöm Justint mert ennyi mindent elért, és ilyen sikeres,és szerintem is vannak jó számai, viszont

a végére már nagyon elszállt magáról. nem tudja hol a határ. a meleges téma meg: attól hogy van fülbevaója miért lenne meleg? addig amíg ő nem vallja be hogy meleg, ti ne kezeljétek tényként hogy az!!! azért vannak barátnői, mert meleg! JAJ TÉNYLEG! :D

és ha meleg lenn akkor meg mi van? szabad világban élünk, ő tudja egészségére. nem lehet mindenki ugyanolyan. ti sem vagytok tökéletesek. és szerintem egy 19 éves fiútól még ne várjuk el hogy egy rendes komoly ember legyen, persze hogy vannak beszólásai, húzásai, hisz még fiatal éli az életét vidáman! szórakozik mint az össze többi tini ilyenkor! és nagyon rosszul esik neki hogy állandóan leb*zizzák. képzeljétek magatokat az ő helyébe, mert szerintem nektek is k*rvára rosszul esne!!!!!!!!

nem vagyok rajongó,nem nagyon foglalkozom vele, és mint mondtam neki is vannak hibái, de senki sem tökéletes.

na puszpá :)

2013. szept. 23. 19:07
 29/38 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be.
2014. jan. 11. 15:03
 30/38 anonim válasza:
Én imádom Justint úgy ahogy van, a tetkóival együtt, a fülbevalójával, és én imádom a swag stílusát :) I Justin Bieber fan forever!
2014. jan. 11. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!