Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit esznek a lányok Robert...

Mit esznek a lányok Robert Pattisonon?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy izlések és pofonok...

és nem kell lehurrogni...

csak szeretném tudni, hogy mi tetszik benne

és miért csak most lett ekkora bálvány a lányok szemében...

szerintem akárki játszotta volna el edwardot azt is úgyanúg körülrajonganák a lányok...

2009. júl. 24. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a túrnivaló haját

és az a jó benne h még ilyen elhanyagolt fejjel is van benne vmi izgató :P

2009. aug. 6. 16:26
 12/13 anonim válasza:

Én direkt nem néztem meg a moziban az Alkonyatot, úgy voltam vele, hogy előbb kiolvasom a könyvet. Nagyon jól tettem, és tulajdonképpen a filmet is csak kíváncsiságból néztem meg és nem tetszett. Szerintem Rob helyes, már a HP-ban is bejött, de nem sikítozok utána... A film kifejezetetten rossz volt a könyv után, egy nagy csalódás (a magyar szinkron katasztrófa).

De a könyv (L). Edward a könyvben a hős szerelmes és sok lány azt hiszi, hogy Rob is ilyen és ez elég szánalmas.

Edward maga a tökély és tudjuk, hogy tökéletes ember nincs (ezért vámpír Edward). Szerintem aki olvasta a könyvet, és nem a filmből indul ki, az komolyan beleszeret Edwardba.

Én megtaláltam a számomra tökéletes srácot. Egyáltalán nem a külső hajt, de amikor 3 évvel ezelőtt először megpillantottam, tudtam, hogy nekem Ő kell. Már 1 éve és 8 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretem. Nem próbálom Edwardhoz hasonlítani, mert Ő nem Ő.

Abban pedig igazad van, hogy akárki játszaná Edwardot akkor is ilyen nagy "sztár" lenne. De ahogy már írta valaki, én se néztem volna meg a filmet, ha Zack Efron lenne vagy Daniel R. (HP), mert ők nem illenek a szerepbe. Ennyi.

2009. aug. 13. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az,hogy átlagos színész!Még nincs igazán nagy tapasztalata.Az alkonyat előtt játszott már a Harry Potterben is illetve valami Gyűrű átkában meg még valamikben.Én felfigyeltem rá amikor láttam a HP4-et és akkor én is oda meg vissza voltam tőle,de szerintem nem olyan jó pasi!Bár tényleg ízlések és pofonok és én senkit nem szólok meg azért,mert rajong érte,hiszen én is ezt tettem pár éve!:)))
2010. jan. 1. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!