Mit esznek a lányok Robert Pattisonon?
Tudom, hogy izlések és pofonok...
és nem kell lehurrogni...
csak szeretném tudni, hogy mi tetszik benne
és miért csak most lett ekkora bálvány a lányok szemében...
szerintem akárki játszotta volna el edwardot azt is úgyanúg körülrajonganák a lányok...
a túrnivaló haját
és az a jó benne h még ilyen elhanyagolt fejjel is van benne vmi izgató :P
Én direkt nem néztem meg a moziban az Alkonyatot, úgy voltam vele, hogy előbb kiolvasom a könyvet. Nagyon jól tettem, és tulajdonképpen a filmet is csak kíváncsiságból néztem meg és nem tetszett. Szerintem Rob helyes, már a HP-ban is bejött, de nem sikítozok utána... A film kifejezetetten rossz volt a könyv után, egy nagy csalódás (a magyar szinkron katasztrófa).
De a könyv (L). Edward a könyvben a hős szerelmes és sok lány azt hiszi, hogy Rob is ilyen és ez elég szánalmas.
Edward maga a tökély és tudjuk, hogy tökéletes ember nincs (ezért vámpír Edward). Szerintem aki olvasta a könyvet, és nem a filmből indul ki, az komolyan beleszeret Edwardba.
Én megtaláltam a számomra tökéletes srácot. Egyáltalán nem a külső hajt, de amikor 3 évvel ezelőtt először megpillantottam, tudtam, hogy nekem Ő kell. Már 1 éve és 8 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretem. Nem próbálom Edwardhoz hasonlítani, mert Ő nem Ő.
Abban pedig igazad van, hogy akárki játszaná Edwardot akkor is ilyen nagy "sztár" lenne. De ahogy már írta valaki, én se néztem volna meg a filmet, ha Zack Efron lenne vagy Daniel R. (HP), mert ők nem illenek a szerepbe. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!