Mit esznek ezen a Robert Pattinsonon?
Minap vettem egy divat újságot, melyben azt írták, hogy a világ legjóképübb alakja és hogy a nők többsége vele álmodik randit.
azt is írta, hogy megválasztották a világ legszexisebb férfiának, de nem variálok. egyenesen beidézem:
"Megválasztották már a világ legszexisebb férfi-
jának, a világ első számú álompasijának,
a kedvenc képzeletbeli tanárnak, a leg-
jobban öltözött sztárnak és minden idők
legvonzóbb vámpírjának is."
nem tudom meg érteni. én láttam félmesztelenül és OLYAN SZŐRÖS VOLT MINT EGY GORILLA, így hogy lehet szexi???
azt sem értem, miért helyes, folyton olyan haja van mint akit fejbe qrtak és folyton borostás az arca és sápadt. a zsidószakálláról nem beszélve
ezek után kérdezem MIT ESZNEK RAJTA??
na jó emberként szimpi(több interjút,videót megnéztem vele)
de pasiként ocsmány
hat...en imadom az Alkonyat eddigi osszes regenyet+filmjet!a konnvbeli Edwardot meg nem nagyon lehet ossze hasonlitani Robert pattinsonnal!ott leljesen mashogy irjak le...sokkal SZEBBNEK :) viszont Pattinson szerintem is emberileg ertelmes meg jo fej bar ezt is ugyanugy megjatszhatja mint Edward szerepet!
viszont nekem Taylor Laurent (JACOB :D) a kedvencem kulsore is :P :D
legszexibb vámpír..??? :'D az Lestat marad, örökre, ennyi.
amúgy én nem tudom.. de napiszart elnézegetve manapság a partiszemöldök a menő. biztos azt. a szemöldökét.
ja igen, van ez az uj sorozat is ez a vampir naplok cimu...teljesen utanzat...ott is az a szemoldok meg a kiugro homlok..huh...
de orulok h Jacob teren egyet ertettunk :))
Hányok ettől a Roberttől
Akkor már inkább Taylor Lautner :)
15/L
sztem Jacob is ocsmány
mint egy majomé olyan a feje...
Carlisle esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!