Mit esznek ezen a Robert Pattinsonon?
Minap vettem egy divat újságot, melyben azt írták, hogy a világ legjóképübb alakja és hogy a nők többsége vele álmodik randit.
azt is írta, hogy megválasztották a világ legszexisebb férfiának, de nem variálok. egyenesen beidézem:
"Megválasztották már a világ legszexisebb férfi-
jának, a világ első számú álompasijának,
a kedvenc képzeletbeli tanárnak, a leg-
jobban öltözött sztárnak és minden idők
legvonzóbb vámpírjának is."
nem tudom meg érteni. én láttam félmesztelenül és OLYAN SZŐRÖS VOLT MINT EGY GORILLA, így hogy lehet szexi???
azt sem értem, miért helyes, folyton olyan haja van mint akit fejbe qrtak és folyton borostás az arca és sápadt. a zsidószakálláról nem beszélve
ezek után kérdezem MIT ESZNEK RAJTA??
De ha a legszexisebb vámpírt kell megválasztani, akkor Damon Salvatore. :D
De amúgy én sem tudom, mit esznek rajta, úgy néz ki és úgy öltözködik, mint egy csöves, a feje olyan, mint egy elb.szott krumpli, olyan szép szögletes, aform és dimbes-dombos... a felsőtest-kezdeménye, ami pedig szőrös, nem hasonlítható egy igazi férfiéhoz. Komolyan mondom, hogy nem értem. :S
17L
szerintem is az lehet benne hogy o a foszereplo es a konyv annyira jokepunek irja le!
vannak olyan csajok akiknek oszinten tetszik robert??kulsore ertem....
ha már választani kell én david villat választanám
nem ezt a k.csögöt
undorító
mint1 csövinger
fúúúúúúúúúúúj
és a twiligt-ból nem helyes senki én sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!