Mit esznek a lányok Robert Pattisonon?
Tudom, hogy izlések és pofonok...
és nem kell lehurrogni...
csak szeretném tudni, hogy mi tetszik benne
és miért csak most lett ekkora bálvány a lányok szemében...
szerintem akárki játszotta volna el edwardot azt is úgyanúg körülrajonganák a lányok...
nekem is bejön, de nem vagyok egyáltalán beléesve vagy ilyesmi
de sztem azért mert a filmbeli karaktere olyan titokzatos, meg olyan hősies :D
az egyik HP részben is benne volt és akkor egyáltalán nem kapták fel ennyire :)
Nekem is nagyon bejön Rob. De ha nem lenne sztár akkor is bejönne. rendkívül helyes és szeretem benne hogy ilyen kicsit félénk, visszahúzódó.
De most őszintén azok a lányok akik egész nap utána koslatnak nem tudnak róla szinte semmit és mi sem.
azt ír le a bulvár amit akar nem mindig az igazságot.
és azt sem tudhatjuk hogy milyenek a belső tulajdonságai.
Szóval számomra annyi hogy nagyon helyesnek és jó színésznek tartom, de ha szembejönne velem az utcán még autógrammot sem kérnék tőle, mert így is eléggé ki lehet akadva a sok "utána-futkozó" visítozó tiniktől.
Azért mert jól néz ki meg vicces meg cukkii :):P
Én még a Harry Potter és a Tűz serlegében láttam meg őt! Akkor is imádtam és imádom:) De igen: ízlések és pofonok!
De, ha pl. Zac Efron vagy ki játszotta vna akkor 100 h nem néztem volna meg az Alkonyatot!
hát szerintem ha jobban megnézzük ritka ronda egy ember szerintem... és az ismerőseim nagy része szerint is...
Taylor (jacob) 1000x jobban néz ki szerintem...
bár abban lehet valami h. a könyv alapján itélik meg robot és mindenki helyesnek képzeli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!