Mit esznek az emberek Justin Bieberen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 15:13
2/29 A kérdező kommentje:
nem az én szeretem....vagyis nem idegesít elviselem ha unatkozok néha halgatom is.
2010. febr. 14. 15:21
3/29 anonim válasza:
én se...ő csak egy buzeráns mint a többi (vagyis csak a nagy részük) ugyhogy 1el több
4/29 anonim válasza:
Nem tudtam ki ez, googleba rákerestem és azóta röhögök XD
Meg is hallgattam... a hangja kislányos... szegény srác. Komolyan, ez tetszik valakinek?
5/29 anonim válasza:
Tényleg olyan nyávogó, kislányos hangja van és énekelni se nagyon tud és nem is helyes annyira......
6/29 anonim válasza:
Undorító, hogy milyen tehetségtelen és ronda senkikből híres ember lehet. Gondolom a szülei vagy híresek, vagy lefizettek valakit. (Nem ismerem, csak hallottam és láttam)
7/29 anonim válasza:
Nézd meg a Weboldalam és megtudod:D [link]
9/29 anonim válasza:
A hülye tiniket lehet befolyásolni, hogy jaj de cuki meg ilyenek... ezt eszik rajta. Majd kinövik, meg egyszer csak felnő ez a hülyegyerek is, akiről szó van, de akk már lehet hogy hülye lesz mert a pénz elveszi az eszét neki is.
10/29 anonim válasza:
nem tudom.. néha sírva röhögök a kis hülye pin@'kon, akik sztárolják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!