Mit esznek az emberek Justin Bieberen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 15:13
12/29 anonim válasza:
azt h helyes jó a stílus a hangja a haja meg mindeen(L)
szép a mosolya a szeme
13/29 anonim válasza:
Nem tudom. Én először utáltam. Viszont egyre jobban kedvelem.
14/29 anonim válasza:
mosoly helyes aranyos kedves jó hangja van olyan cuki olyan szép ha lehete gy pasira iyle tmondanide rá lehet simán:D imádom imádlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkahogy mondtam életem álma hogyvele dtalálkozzak:(:(:(:(:(:( :Dimádlak mindent ezsnek rajta az emberek midnen timádnak a legjobb fiú pais avilágon aranyos cuki édes :D ♥♥♥♥
15/29 anonim válasza:
ő nem asztal, de utálom és egyre jobban, úgy csinálnak mintha szerenék majd direkt megutálják és öngyilkos lesz
16/29 A kérdező kommentje:
kössz
2010. júl. 17. 14:35
17/29 szusand válasza:
Most még új friss husi majd amikor lerágott csont lesz még a kutyának sem fog kelleni .
19/29 anonim válasza:
Íme Justin Bieber ribanckái... :D
20/29 anonim válasza:
Az hagyján, amiket eddig írtatok, de abba gondoljatok bele, mi lesz, ha elkezd mutálódni, mélyülni a hangja. xD Akkor már a sok hülye kiscsajt sem fogja levenni a lábáról a "bársonyhangjával". xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!