Mit esznek az emberek Szíj Melinda visítozásain?
Nem azért foglalkoznak vele ,mert maradandót alkot a hangjával. Nézd meg hány kérdés szól róla itt is. Neked nem tetszik mégis feltettél róla egy kérdést,mert foglalkoztat.
Így megy ez Magyarországon.Nem tehetségeket keresnek ,hanem újabb celebeket. Melinda fogja megnyerni ,de nem azért mert kiemelkedő a hangja,hanem azért mert folyamatosan nyifog. Egy Susan Boyle-t akarnak belőle csinálni...Nagy játékos ez a Melinda... Egyáltalán nem az a szerény asszonyka,aminek mutatja magát.
00:52-es vagyok.
Az biztos, hogy nagyon megosztja a nézőket. Az is biztos, hogy személyiségével témát szolgáltat a médiának, az írott sajtónak, és nekünk kommentezőknek is. Kíváncsi vagyok (ha megnyeri, ha nem), hogy pár év múlva még láthatjuk-e a pályán, vagy elnyeli a süllyesztő. Az lesz az igazi bizonyítás! Sajnálom, hogy Fridi ennyire elfogult és ismerve kritikai énjét Melindánál mindent megért, mindent megmagyaráz, szemben a többi versenyzővel, ott aztán kendőzetlenül megmondja a véleményét!
Egyébként egyre jobban foglalkoztat, hogy kik szavaznak rá! Nem, életkor, vagy olyan csoportok, akik valahol azonosulnak vele.
Végülis nem rossz, nekem csak annyi a bajom vele, hogy mindig egy képet mutat és olyan merev...
Nem láttam még szívből örülni egy-egy tovább jutásánál...
Talán épp a zártsága miatt kedvelik, bár én már kiejtettem volna..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!