Miért van most olyan sok tini oda az One Directionért?
Szerintem kis pisisek, egyáltalán nem néznek ki jól, és tehetségesebbeket is láttam már. Engem taszítanak, de csomóan körülöttem (pl.: unokahugom) isteníti őket, és folyton csak róluk beszél, mindenüket belájkolja facebookon, minden zenéjük megvan, stb...
14l
Előző:D
Am meg lehet h én sem vagyok istenkirály kinézetű, de én legalább nem reklámozom magam! Most azért ne nézzek tévét, meg ne hallgassak rádiót, mert ezek a kis nyomik mindenhol ott vannak???
Megoldás: Winamp/Youtube/netrádiós oldal, ahol komolyabb zenék mennek.
Megoldás a rajongókra: Menj el mellettük, facebookon tiltsd le a hírfolyamodból őket.
9-esnek írnám, hogy előbb tanuljon meg írni, aztán hallgasson kúltúráltabb zenét.
Nem tudom már ki írta, de a többi nem tud koncertezni? Esetleg a pop zenészek, mert azok tényleg playbackeznek. Ha megnézel ÉLŐBEN(Nem youtube-on!! ÉLŐBEN) egy Depresszió, vagy egy Leander koncertet, esetleg még Road-ot, megváltozik a zenei körökben véleményed. Lehet ezt szeretni, lehet azt szeretni. Mindenevő vagyok, mégsem szoktam rá...
"13 évesen mit csináljanak a lányok?" Olvassanak, vagy hallgassanak rendes zenét...
"van akinek a szerelmes számok jönnek be(pl:1D)" Akkor mondanék pár nevet, akiknek szerelmes számai mindig többet fognak érni, mint ezeknek: Riddler, Mes, FankaDeli, Rihanna, Evanescence, Depresszió, Guns n Roses, Scorpions. Hallgass bele csak az utolsó kettőbe, és meghallod, hogy mi is az a halhatatlanság zenei téren.
Lehet lehurrogni. Ez is egy vélemény.
15L
15. voltam.
16. köszi.
Kérdező: Maximálisan együttérzek veled, de mondom... Nem kötelező hallgatni. Kikapcsolod, és bekapcsolsz egy zene CD-t hifin, vagy letöltött zenéket keresel a gépen, esetleg interneten Youtube. Lehet válogatni, több millió zenei videó és sok egyéb van fent az interneten. Privátban még net rádió linket is tudok adni, ahol még a társaság is jó..:)
18: oké küldhetsz, megköszönném:)
Írok privátot!
Én is szeretem a srácokat, de persze vannak, akiket irritálnak. Szerintem van stílusuk, meg szerintem jol is néznek ki.
És arra is gondolnod kell, hogy valami oka csak van, hogy a "csapból is ők folynak"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!