Magát Justin Biebert személyesen, meg interjúkból nem ismerem. A zenéi viszont borzalmasak, ha lehet egyáltalán zenének nevezni őket. Nem tudom, a tizenéves lányok mit esznek rajta. Szomorú, hogy manapság van helye az ilyen "zenének". Én ugyan férfi vagyok, szóval Bieber-rajongást talán ezért sem értem annyira, én kis koromtól fogva igényes, jó zenéket hallgattam. És persze lesz*rtam, hogy a korombeliek milyen gagyi zenéket hallgattak. Azt hiszem, ezt bátyáimnak is köszönhetem.
Bieber zenéi nagyon igénytelenek. Gyenge zeneileg, a szövegei egy sablonra épülnek, hangja nem nagyon van, tudom, mert képes voltam valahogy belehallgatni és olvasni pár dalszöveget, igen primitívek. Kínzásra alkalmasak viszont.
Elég szomorú ezt látni. Erre a szarra sajnos nagy igény van. MTV-ről is lemondtam már egy ideje, a VIVA mindig is egy rakás kaki volt. Hol vannak a jó zenék? És jó zene alatt nem feltétlenül azt értem, amit én szeretek. Vannak műfajok melyek távol állnak tőlem, de azért felismerem az igényességet abban, melyben van. Manapság ez a divatzene a nyerő, kevés az egyéniség, a sok marha (elnézést) inkább a divatot követi, mint a ténylegesen újszerűt, igényeset, jót.
Amúgy magával Bieberrel nincs bajom, mert szimplán nem foglalkozom vele. Ő is csak egy ellen példakép számomra, hogy milyen ne legyek. Mint ember, nem ismerem, így nem tudom megítélni. A zenéjét ismerem csak, az viszont csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!