Nem érdekes, hogy Justin Biebert mindenki utálja, mégis mindenki vele foglalkozik?
Minden második kérdés róla szól,és annak a 70%-a pedig arrül hogy mennyire utálják.
Ha ennyire utálok valakit,akkor nem is foglalkozok vele semmiféleképpen.
Én tényleg nem bírom a srácot,de most a 40.oldalig jutottam ebben a kategóriában,és télleg úgy van ahogy pár sorral feljebb írtam.
Nem mindenki utálja!
Mi szeretjük=)<3
De aki tényleg utálja annak tényleg nincs értelme kérdéseket írogatni.......vagy lehet h csak megjátsszák hogy utálják, de valójában van egy kis érdeklődés:)
Szerintem internet nélkül én se vágnám, ki ez. Igazából én az összes ilyen kis tiniseggnyalóval így vagyok, hogy szarok rájuk. Amúgy tényleg felesleges olyan kérdésre válaszolni, ami nem érdekel, de azért leírod a negatív véleményed, csak hogy TE megmutasd :D
Vagy ha pl nem érint a téma, nem hiszel benne, odaírsz valami átkozott nagy poénnak szánt marhaságot :D Felesleges. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!