Mért van az hogy mindenki a segitség helyett és a kérdés megválaszolása helyett azzal foglalkozik, MILYEN A HELYESIRÁSOM NEKEM VAGY MÁSNAK? Nem látják az oldal cimét?
Azért foglalkoznak ennyit vele, mert gáz, ha valakinek az írása tele van helyesírási hibákkal. Engem is nagyon zavar, mert mindig is jó voltam helyesírásból. Ha van 1-2 apróbb hiba, az nem baj, de az azért szerintem eléggé ciki, ha valaki nem tud leírni normálisan egy alapvető szót. Nálad is például alapvető hibák vannak, amiket illene tudni leírni. Meg szerintem az írásmód valamennyire tükrözi is egy ember intelligenciáját. Annak pedig, hogy Neked suli után kellett menned dolgozni erdőbe vagy akárhova, semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e helyesen írni vagy nem. Ez nem lehet rá kifogás, mert attól még Neked is le kéne tudnod írni helyesen egy szót.
19/L
Nem csak a helyesírással vacakolnak, hanem minden mást felhoznak, és ha megtudják, hogy gyerek, vagy anyós lennél, akkor elküldenek a pcsába.
Hát, ez van! Ilyen fegyelmezetlenek az emberek. Azt hiszik, azért mert le tud írni pár szót, mindjárt okosabb nálad, s ezt rögtön közölnie is kell!
A gép (nekem) pirossal aláhúzza, ami hibás. Addig javítgatom, míg eltűnik a piros. Ha nincs ilyened, szerezz egy helyesírás-ellenőrző programot! Hogy ezzel ne vond el a figyelmüket a kérdésről! Lehet, hogy gyerekek, és még nagyon friss ez a tudásuk, azért hencegnek vele - nem tudom.
de nagyon fegyelmezetlenül válaszolgatnak más szempontból is. Néha köze sincs a kérdéshez a válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!