Miért foglalkozik mindenki velünk? Elegem van!
27 éves ffi vagyok, és már lassan 7 éve boldog párkapcsolatom van. Egy baj van, hogy már hét éve mindenkitől azt hallom, hogy nem vagyunk egymáshoz valók a párommal, mert Ő nem elég jó nekem. Jövőre tervezzük az esküvőnket, de erről a szüleim hallani sem akarnak. Mindkettőnknek rendes munkája van, az a bajuk, hogy a szerelmem nem egy szépségkirálynő. Nekem sosem számított a külső, meg különben is, nekem ő tetszik, ilyen az ízlésem, mit nem lehet ezen elfogadni? Teljesen ki vagyok készülve, napi téma ez nálunk itthon, és szerintem ezt sosem fogják elfogadni.
Nem akarok rosszba lenni a szüleimmel, de ezt nem fogom sokáig bírni. Már aludni sem tudok, egyfolytában erre gondolok, hogy mindenki velünk van elfoglalva.
1.válaszolo vagyok
Az én páromat sem igazán kedvelik, de azért szépen beszélnek vele, nekem meg:igy nem illetek össze meg ugy.Nagyon rossz.Anyám nem is akar a párommal sehova sem engedni, igy akar szétválasztani minket, de nem fog sikerülni, legalább is miatta nem.18/L vagyok, de kiállok azért, akit szeretek.Pláne, hogy nincs jó viszony a szülőkkel.
S akkor értsem ezt úgy hogy a csajszi nem is tudja h a te szüleid nem kedvelik??????!!! Vagyis én igy értelmeztem..De ha szegényke még ha nem i studja, akkor annálinkább többet te se foglalkozz..és figyelj arra legalább h soha ne tudja meg!!!
-harmadik-
Szia, ugyan ez van nalam is, en 25/L vagyok es anyam utalja a pasimat! Egyszeruen gyuloli, azt mondja nem eleg jo, gazdag, okos hozzam, pedig ez egy hulyeseg!!
En volt, h hallgattam rajuk (egy hulye voltam) es szakitottam vele, de rajottem h nem akarok nelkule lenni... amiota ujra egyutt vagyunk, titokban tartjuk a kapcsolatunkat.
Szerintem koltozzetek kulon, lehetoleg jo messze, aztan unnepekkor latogassatok haza, egyutt, es akkor majd ertekelni fogjak h neha rajuk neztek. Tarts ki mellette! Nagyon nehez manapsag olyan part talalni, akiben megbizik az ember, akit igazan szerethet, es aki viszontszereti.
Sok boldogsagot kivanok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!