Miért foglalkozik mindenki annyit a hajával?
Nekem is annyi hogy sampon, néha balzsam és nem szárítom meg ... mást nem is csinálok :D
Ha olyan kedvem van akkor kivasalom...de ez elég ritka mert nincs hozzá türelmem :))
Jah, és annyi, hogy félévente vissza van belőle vágva 1-2cm.
De így is 1 hónap alatt nőtt 5 centit :)
én megmosom és ennyi:D
már arra sem veszem a fáradságot, hogy kifésüljem...minek? így sokkal szebb, nem kócos, de olyan jól látszanak a tincsek. már nem olyan töredezett és puhább is mint volt. arról nem is beszélve, hogy már jó hosszú:D
MErt alapból kiba göndör a hajam, és megaszáraz. Ha nem balzsamozom, meg nem használok rá pakolást, akkor pedig übercsúnya lesz. A vasalásról már leszoktam, de a festésről nem.
Egyébként nem mindenki annyira szerencsés, hogy 0 ráfordítással szép legyen a haja, úgyhogy inkább igénytelenség, ha egy ilyen típus nem törődik vele-.-'
Én is csak megmosom, fújok rá Gliss kuros balzsamot. Max. havonta egyszer teszek rá hajpakolást és kész. :)
Én sem szárítom, nem is vasalom már 1 éve. Azóta valóban sokkal szebb, élettel teli a hajam!
A haj az egész fejet átvarázsolja. Akinek ápolt szép, színes a haja azt sokkal jobban megnézik. A haj sokat változtat egy emberen. Nem mindegy hogy hogy hordod, hogy fésülöd, hogy mosod, hogy fested...:/
Én annyit bajlódok a hajammal hogy az nem kifejezés. Rengeteget ráköltöttem már, de eredménye megvan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!