Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért bántja mindenki Justin...

Miért bántja mindenki Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés

mindenki bántja ,hogy milyen b*zi ,lányos,olyan mint egy 10 éves stb.stb DE csak tud vmit ha a my world dupla platina lemez lett a my worlds meg arany lemez. a Baby klipjét több mint 400 millióan nézték meg (!) és dől nála a pénz. akkor most ki csinálja jól ? ő vagy az utálói? sztem akik utálják csak féltékenyek hogy ennyi mindent elért csupán 16 évesen. És ha Usher és Justin Timberlake is "versengett" érte akkor csak nem lehet olyan rossz. gondolkozzatok el ezen.

jó most lehet írni,hogy nemis vagyok féltékeny meg stb. meg engem is lehet szidni de ez az igazség.;)

2010. dec. 7. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
azért ért el ennyi mindent mert a sok csicska tinilány benedvesedik ha pénzt szagol. És ő még fiatal a sok lány meg azt hiszi, h könnyen megszerezheti a pénzt magának.
2010. dec. 7. 20:49
 2/16 A kérdező kommentje:
miért a rajongók kapnának pénzt?
2010. dec. 7. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
mer az egész gyerek 1 nagy kalap fos XD
2010. dec. 7. 20:57
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Azért, mert azzal lett pénzes, mert jól néz ki.

Bohóckodott egy sort, a sok csajnak meg bejött...

ugyan ezt elnyomta volna egy átalgos pali, le se sz*arták volna a fejét.

A dupla tripla platina lemezhez meg annyi köze van, h az ő nevével adták el a lemezt.

Nem ő írta a szöveget meg semmi,felénekelte aztán cső.

J.T. meg Usher meg épp ezért akarták, mert tudták, h most vele minden sz*art el lehet adni.

2010. dec. 7. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:

az identitászavaros kétneműeknek a fos marja ki a száját. ha valaki homár, vállalja fel, ha nem, akkor meg ne öltözzön lánynak.

szerencsére nem nyomják az arcomba a Biebert, de a fényképek alapján bőven üti ezt a halálsorra való SP kategóriát.

2010. dec. 7. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Jah és elfelejtettem, h igen ,féltékenyek rá, mert sikeres,ezt jól látod:D
2010. dec. 7. 21:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Na megint egy 12 éves sikóltózó rajongó.. pff.. Szerinted mire kellene féltékenynek lenni?

-Hogy megcsalja a barátnője egy másik sráccal? (bravóban van)

-Vagy mert 16 évesen 13-nak néz ki??

És nem vagyok öreg ha azt gondolod hogy kinőttem belőle

13L

2010. dec. 8. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Azzal kezdeném,hogy aki b*zizik ,azt csak sajnálni tudom,mert szánalmas.Senkinek semmi köze a másik szexualitásához.

A "féltékenyvagyazértutálod" duma a legostobább dolog amit valaha hallottam.:) Én megértem ,ha véded a kedvencedet,mert én is ezt teszem az enyémmel,de kérlek hogy érvelj,ne csak dobálózz olyan szavakkal,hogy irigység.

Az én személyes véleményem,hogy nem Justint kell okolni,hanem a rajongóit. Az emberek ízlését minősíti,hogy a mai zenei világban a Justin Bieber és hasonlók számítanak nagy neveknek. Justin egész lénye egy reklámfogás. A hangja nem különleges,kinézetre is elég átlagos. Felkapták és nála okosabb,és jobb üzleti érzékkel rendelkező emberek hada áll mögötte.

Megnézted már Justin rajongóit?:) Nem bántani akarok senkit ,hiszen én is voltam kislány,ez csak a puszta tény: Justin rajongóinak 95%-a 15 év alatti. Előbb utóbb kinőnek belőle,és Justin is felnő,amikor már nem számíthat a népes,tinilányokból álló táborára,és akkor fog ő is eltűnni,ahogy korábban a társai.

Szóval,igen ,most tart a Bieber-fever,de egy év múlva jön egy következő tinifiú és akkor majd ő lesz a nagy sztár.

Engem csupán az háborít fel mélységesen,hogy őt ismerik el díjakkal,az igazi ,tehetséges előadók helyett. Szomorúnak találom ,hogy Lady Gaga elől nyer el "Az év előadója" díjakat. Az még rendben van hogy egy Teen Choice Awards-ra jelölik ,de egy Grammy jelölés azért már túlzás valljuk be,kettő meg pláne.

Remélem ez elég részletes és érvelő válasz volt számodra. Nekem nem jön be a zenéje,a stílusa,de azért mert már kinőttem belőle. Számomra az számít hogy egy énekes művészi legyen. Kinőttem abból a korból ,mikor rajongok egy sztárért és ez abból áll hogy "jajdecukiiiiii". Egy énekes érje el nálam hogy tiszteljem,és felnézzek rá,ez eddig egy embernek sikerült.

18/L

2010. dec. 8. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Féltékenyek? Azért vagyunk féltékenyek mert nem tartjuk sokra a a zenéjét vagy egyáltalán amit csinál? Szerintem a legtöbb kisgyerek tud így vagy ennél különbül énekelni... egyszerűen nem értem mit lehet rajta ennyire szeretni? Figyelj én elfogadom ha szereted, de te is fogadd el hogy vagyunk mi akik nem szeretjük és attól még nem vagyunk féltékenyek... mire lennénk azok?:D

(Amúgy a b*zizást én is utálom és szomorúnak tartom hogy ez alapján ítélnek egy embert!!!)

2010. dec. 8. 15:27
 10/16 anonim ***** válasza:
de hátha b*zi akkor mit csináljunk ?: )
2010. dec. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!