Miért bántja mindenki Justin Bieber-t?
mindenki bántja ,hogy milyen b*zi ,lányos,olyan mint egy 10 éves stb.stb DE csak tud vmit ha a my world dupla platina lemez lett a my worlds meg arany lemez. a Baby klipjét több mint 400 millióan nézték meg (!) és dől nála a pénz. akkor most ki csinálja jól ? ő vagy az utálói? sztem akik utálják csak féltékenyek hogy ennyi mindent elért csupán 16 évesen. És ha Usher és Justin Timberlake is "versengett" érte akkor csak nem lehet olyan rossz. gondolkozzatok el ezen.
jó most lehet írni,hogy nemis vagyok féltékeny meg stb. meg engem is lehet szidni de ez az igazség.;)
1. Nem tudhatod ,hogy az -e,mivel egyszer sem mondta ,hogy az lenne.
2. és ha az akkor mi van? Én nem azért utálom mert hetero vagy meleg!
Szerintem sem Bieber a hibás emiatt,hanem a fangörlök.
meglátják az utcán,vagy bárhol és sikoltoznak.most ezt képzeljük el úgy,hogy csak mosolyognak és szólnak halkan a barátnőjüknek,hogy nézd ott van Justin Bieber.mennyivel másabb nem?SP-vel ugyanez,csak Bieber zenéje még így is igényesebb mint SP-é.Jó kellenek a sikítozó kiscsajok,de szerintem ha visszafogottabbak lennének,teljesen más kép lenne alkotva JB-ről.
Az irigység meg más téma.Az is közrejátszik,de nem ez az első számú szempont.
A másik pedig az,hogy a hangjáról nem ő tehet...szerintem ezt hagyjuk már végre,hogy b*zi-e vagy sem.Szerintem egy énekesnél nem a nemi identitása a fontos,hanem az,hogy hogyan énekel.És azért valljuk be,hogy sokan szeretnénk csak fele úgy énekelni és csak fele olyan sikeres lenni mint ő.pedig én nem bírom Bieber-t,de képes vagyok ilyen véleményt is nyilvánítani...
igaza van a kérdezőnek..csak féltékenyek..valljuk be, tényleg helyes, a hangja tényleg nagyon jó, jól mozog, vicces ..stbstb
a sok srác meg nem tud mit kezdeni a szabadidejével, inkább fikáznak másokat..szánalmas.. :S vagy csak féltékenyek rá, mert a bnőik oda van Justin cicáért XD
jaa és am külső alapján honnan veszitek h meleg? -.-"
attól h ápolt és odafigyel a külsejére..legalább ő ad magára.. látni olyan rockereket,punkokat,gothokat stb, akik annyira igénytelenek, h az már nekem fáj.. :S
12-08 12:47 -es vagyok. Utolsó,én lány vagyok,szerinted mire lennék féltékeny?:)
Amúgy erről beszéltem. P*csultok itt ,de érveket nem hoztok és nem is vagytok nyitottak az észérvekre. Szerintem én pl eléggé megindokoltam,de le se sz*rjátok. Akkor kérdem én :minek tesz fel ilyen kérdést,ha nem kiváncsi a válaszra. Azért,hogy írhassátok ,hogy mindenki féltékeny Justinra. És akkor csodálkoztok ,hogy nem veszik komolyan a tinisunákat?:) Kicsit el kéne gondolkozni néha,nem gondoljátok?
Nem arról van szó ,hogy ne szeressétek Justint,csak ne csináljatok már úgy ,mintha több lenne annál,ami. Nem arról szól ám a "rajongás" egy sztár iránt,hogy minden tettével egyetértesz és istenként kezeled. Látni kell a hibáikat is,hiszen akármilyen sztárok,ők is csak emberek és még véletlenül sem tökéletesek,sőt...Mondom mindezt úgy,hogy nekem is van Idolom ,olyan híresség akire felnézek és tisztelem.
Mondjuk ha nagyobbak és érettebbek lesztek rájöttök ,hogy ez nem így megy.:) De akkor már kinőttök Justinból és nem az lesz a mérvadó egy zenésznél ,hogy "cuki-e" hanem a hang,a művésziség,és az egyediség.
a Baby klippjét 400 millióan nézték meg. De azt vajon tudtad-e, hogy azért, mert minden rock klippnél betettek egy spam szöveget, hogy menj a vidire és kattints egy dislike-t. csak ezért nézték meg ennyien, mert a roch/heavy metal rajongók odamentek és nyomtak egy k.urva dislike-t. szegények nem tudták, hogy azzal az egy rohadt látogatással pár centtel gazdagabbá tették ezt a senkit.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!