Miért utálja mindenki Justin Biebert, meg szidják, h nincs semmi hangja, egy nagy f o s amit csinál, mégis a top 10 youtube videókban ő az első?
Azért mert tök tehetségtelen.
Csak a cukimuki pofija miatt szeretik a lányok...
Azért utálja mindenki, mert csak a média nyomja a köztudatba, hogy nehogy eltűnjön onnan. Pár év múlva majd a botrányairól lesz hírhedt (pia, drog és nőhegyek). Ja, és egy nagyon szűk korosztálynak játszik zenét (amivel nincs baj), de egyszerűen a csapból is ő, és a hozzá hasonlatos jószágok folynak (SP, Flour meg egyéb juhfejek) folynak, nem lehet őket kikerülni.
Látod, olvasgatom egy a telibekúrt oldalt, és Bíber van itt is :D Ökölbe szorul a talpam az ilyen alfahímektől, hogy a mai fiatal csajszikáknak ő, ők testesítik meg a FÉRFIT. Holott mindenki tudja, hogy a férfi Chuck Norrisnál kezdődik. :D
őőő bocsánat, igaz hogy nem lenne helye a legnézettebbek között, legalább is ez "nem fair", de szerintem van hangja, ezt nem kellene kétségbe vonni. mert hát, hallgasd meg, és halld...
Az egy dolog, hogy kisfiús.. de van, tiszta, gyerekhang.
Amúgy én nem szeretem, nem hallgatom, de ezek tények. :P
Hát nem is tudom...
az egy kis szaros:D suliba a helye
és am is a klipjeit látták 1millioan?2? hm..
a Skillet-Monster video klippet már több mint 25 millioan láták de nembaj:D
rohadjon sp éljen a ROCK!*D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!