Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Emma Stone...

Mit gondoltok Emma Stone fogairól? KÉP

Figyelt kérdés
nekem is ilyenek, zavar engem csak nem akarom kihuzatni :/ szerintetek csúnya? meg ciki csók közbe ha összekoccan hogy kicsit előlre áll a fogam. köszi a választ :) [link]
2012. febr. 12. 01:34
 1/7 Dr.Sámán Samy válasza:

A színésznőről annyit tudok mondani, hogy a nevetése édesen nyomi vagy annyira nyomi hogy már édes.

De a valóságban az ilyen fogsor nem tetszik. Fogszabályzót csináltass.

2012. febr. 12. 01:40
 2/7 A kérdező kommentje:
volt fogszabim 2 évig, csak ahhoz hogy rendesen visszaálljanak ki kéne huzatnom 2 fogamat (és én rendesen parás vagyok) és aztán megint kéne fogszabi. :/ igazából annyira nem látszik, csak engem zavar... csak kiváncsi vagyok mások véleményére is hogy szerintük csúnya e. ismerek egy csajt akinek még csúnyább fogai vannak, linkelek róla üzibe képet ha kértek és akkor arról is mondjatok véleményt kérlek :)
2012. febr. 12. 01:44
 3/7 Dr.Sámán Samy válasza:

nem tudom mennyire vészes a fogsorod. Ha anyira mint a színésznőnek akkor az egy picit már igen de ez arckaraktertől is függ.

A foghúzástól pedig ne félj mert hamar megvan és nem érzed nagyon(ha jó a doki).

Az esztétika nagyon fontos mert szép arccal és mosollyal bármit el lehet érni.

(tudom , ez a munkám)

2012. febr. 12. 01:49
 4/7 A kérdező kommentje:
amugy a fogaim nagyon szépen állnak, csak ez a gáz hogy picikét kiáll :/
2012. febr. 12. 01:56
 5/7 Dr.Sámán Samy válasza:

ha picikét az nem baj. Ha nagyon az már igen. Magadnak kell eldönteni, hogy szerinted esztétikus vagy sem.

Nekem pl sosem volt fogszabályzóm és a fogaim nem tökéletesek de nem baj mert szimmetrikusak és ápoltak.

Csók közben ennek ellenére így is koccanhatnak ami nem azon múlik, hogy mennyire állnak ki.

Akkor csak mosolyogni kell ugy se tudod megállni hogy ne tedd ;)

2012. febr. 12. 01:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem zavar, tetszik ez a színésznő. :P Az számít inkább, hogy ne legyen rohadt a fogsora, ne fog nélkül szotyizzon.
2012. febr. 12. 02:24
 7/7 anonim ***** válasza:

A férjemnek farkasharapása van mégsem koccanik össze a fogunk.

Jól összeillünk nekem hiányzik az egyik metszőfogam (nincs helye, egyáltalán nem nőtt ki!)

2012. febr. 12. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!