Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok Emma Watson új...

Mit gondoltok Emma Watson új hajáról? Szerintetek jól áll neki?

Figyelt kérdés

Aki még esetleg nem látta, az keressen után neten. Borzasztóan rövidre vágatta a haját. Igazából így is szép, de sztem jobban állt neki a hosszú haj.

És ugye ráadásul neki szerződése is van egy divatcéggel. Szerintetek nem fogják miatta lecserélni? Nem volt elég egy Twiggy korszak? :)

2010. szept. 19. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

jézusom ez a csaj nemnormális

amugy itt a kép mert a kérdező nembirta belinkelni

[link]

2010. szept. 19. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól áll neki!!jobban kihozza az arcát,a szemeit,szép a szemöldöke!szerintem jól néz ki
2010. szept. 19. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszik:D anne hathaway is rövidre vágatta, az is teszik :D

engem is az éltet, hogy megnövesztem, aztán 2 év után levágatom. 6x játszottam el eddig ezt

2010. szept. 19. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nagyon gáz neki az a haj :S:S nem is értem, hogy "követhette el". a hosszú annyival jobb volt!

amúgy elég kötelességtudó lány szóval tuti beszélt azzal a divatcéggel(gondolom a burberryre gondolsz). meg a szerződésben lehet direkt kikötette, hogy azt változtat amit szeretne :)

én inkább arra lennék kiváncsi, hogy a harry potter hét második részében milyen lesz a haja. vajon parókát kap majd? majd felvarják neki arra az időre? mert megnőni addigra tuti nem fog.

sőt az első rész forgatását befejezték már egyáétalán??

17/L

2010. szept. 19. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

harmadik! anne hatheway nem vágatta le, hanem csak parókát kapott egy forgatás kedvéért :) gondoltam szólok :D

amúgy negyedik voltam.

2010. szept. 19. 19:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze, befejezték és már a másodikat is. :D Pont azért vágatta le mert végre nem kellett rá vigyáznia mert a szerződésében az volt, hogy nem változtatja meg a külsejét drasztikusan. Meg olyan hírek is vannak, hogy talán egy új film kedvéért vágatta le stb... szóval....
2010. szept. 19. 19:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Szten mindkét frizura jól áll neki, mert szép, lányos arca van. Így legalább nem olyan "minden sarkon látni egy ilyet" típusú átlag a kinézete. (a sarkot nem úgy érteni...)
2010. szept. 19. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Az elsőnek gratulálok a linkeléshez,mert azon sem látni.
2010. szept. 19. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja de látni,bocs.
2010. szept. 19. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy így ronda, mert neki minden jól áll, mert nagyon szép, de nekem valahogy nem szimpatikus az ilyen rövid haj. Más az, ha mondjuk van egy beállított frufru rész és hátul fel van nyírva, meg más ez, ami csak szimplán le van vágva. Engem ez mindig arra emlékeztet, hogy azoknak van ilyen haja, akiknek valami pszichés problémája van, vagy arra, hogy szegény, biztos kemót kapott.
2010. szept. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!