Mit gondoltok a (tarajos) pank lányok hajáról?
Tervezem, hogy tarajat nyiratok énis, csak érdekel, hogy más ember pl. stiluson kivüli mit gondol :D
stílust-kort-nemet is légyszi :)
Nem tudtok ti semmit. Csak leszólni más külsejét.
Ha 1 csaj szép az kopaszon ill. más 1éb hajjal is jól néz ki.
Az meg h ki mit bán meg legyen a saját szerencsétlensége.
Kérdező: Én belevágnék a helyedben.
18/F
köszi a kommenteket (:
1. és utolsó : nekem is tetszenek. és köszi a biztatást :D
29 éves férfi vagyok,most is szeretem a punk meg rockzenét,de a különböző"stílusozsdikhoz" már öreg vagyok.tizenévesen nekem is alá volt borotválva a hajam,és répavörös volt.
azt gondolom,fiatalság bolondság,de nincs vele baj nyírass tarajat.hajrá:-)
Szerintem marha vagány:)
Figyelj, ha punk vagy, szereted ezt a zenét, tisztában vagy magával az életérzéssel, történetével stb., ne foglalkozz mások véleményével. Hiszen valahol ez is a dolog része. A lényeg, hogy neked tetsszen és jól érezd magad!
22/L, főként oldschool goth rajongó.
Amúgy szerintem egy lány igenis lehet dögös punk kinézettel. Nem épp visszafogott és nőies, de semmiképp sem fiús.
Pl. ők is milyen csinosak így ahogy vannak.
Persze az is egyértelmű, hogy a diszkós, divatmániás, plázacica/plázafiúka, átlagos stb. embereknek sosem fog tetszeni, de hát nyilván nem is az ő tetszésüket akarod megnyerni :)
Nekem is tetszik ,igazából bármi tetszik ami nem átlagos és közönséges.
Ha megy a stílusodhoz bátran vágj bele :-)!
köszi a pozitív válaszokat :D
és igen legkevésbé sem érdekel a diszkós retkek véleménye (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!