Mit gondoltok a (tarajos) pank lányok hajáról?
Tervezem, hogy tarajat nyiratok énis, csak érdekel, hogy más ember pl. stiluson kivüli mit gondol :D
stílust-kort-nemet is légyszi :)
a "retek" szót a diszkósok nagy részére használom, nem konkrétan rád, mert nem ismerlek. Ismerek normálisat is, akivel tök rég jóba vagyok. De vannak olyanok is, akik a többség nálatok, akik hihetetlenül nagyképű kis f*sszopók, akik azért, mert ők követik a divatot, már beképzeltek, lenézőek, és azt hiszik, h 40 kilóval már megynertek mindent. De ezeken csak nevetni tudok :) amikor odajön a 40-45 kilójával egy diszkós srác kötekezdni, h miért nézek ki úgy ahogy :) és még ők beszélnek a toleranciáról, hogy ÚÚúristen miért bántjátok a cigány haverom :O
Ha te nem ezek közé tartozol akkor neked nem szól a "sértés"
Na utolsó te sem voltál még metál/rock koncerten.
Amúgy abban igazad van, hogy ez a szubkultúra nem konditerem-rajongó, hanem akkor már valami küzdősportot űz a legtöbb ide tartozó férfi, de nem a kondiban buzul.
Amúgy ettől eltekintve ha összeeresztenél egy ugyanakkora diszkós és metálos csoportot, nem a diszkósok kerülnének ki élve...a táplálékkiegészítőkkel meg fehérjeporokkal meg ilyen sz*rokkal felfújt izmok sz*rt sem érnek.
Vágass tarajt.Nekem nagyon tetszenek a Punk lányok.Gyűlölöm az átlagos embereket.
Punk 16/F
Én ha megtehetném levágatnám! Világ életemben punk stílust szerettem volna magamnak (életérzés megvan XD, nagy punkrock fan vagyok *-*) és lázadtam is érte. De nem jött össze.
De ha neked sikerülhet, akkor hajrá!^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!