Mit gondoltok Emma Watson új hajáról? Szerintetek jól áll neki?
Figyelt kérdés
Aki még esetleg nem látta, az keressen után neten. Borzasztóan rövidre vágatta a haját. Igazából így is szép, de sztem jobban állt neki a hosszú haj.
És ugye ráadásul neki szerződése is van egy divatcéggel. Szerintetek nem fogják miatta lecserélni? Nem volt elég egy Twiggy korszak? :)
2010. szept. 19. 18:51
11/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, jobban állt neki a hosszabb haj, szerintem.
13/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik ezzel a hajjal. Jó, bizonyos képeken nem néz ki rosszul vele, de a hosszú ezerszer jobban állt neki, mert sokkal nőiesebb volt, ez meg olyan fiús. Pedig olyan szép haja volt, minden rendezvényen és premieren olyan szépen megcsinálták neki és annyi féle hajat tudtak neki kreálni. Meg dús is volt, most viszont csak úgy rálapul a fejére és olyan kevésnek is néz ki, főleg hogy elég magas a homloka. Szóval szerintem ez egy nagyon rossz döntés volt. Én abban reménykedek, hogy megbánta és elkezdte visszanöveszteni az eredeti hosszúságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!