Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Mit gondoltok olyan pasikról, akiből semmit nem lehet kinézni, mert szinte sose csinál semmit? Es nagyon hamar változik hangulata?
Ne haragudj, de én ezt nem értem.
Mégis mit akarsz csinálni? Moziba menni? Vagy matematika versenyre, vagy mégis?
nem.
pl:
futok, uszok, konyveket olvasok, verbeli torrentezo vagyok, szerettem on-line gamelni, erdekel a blues zenestilus, meg ilyenek.
mert alapjaraton en nem beszel foloslegese. egy tarsasaban sem beszelek 1 szot sem csak ha kerdeznek, de akkor nagyon reszeletesen, ez nem tudom mennyire problema...es ilyenkor van az hogy mondok dolgokat, hogy ezt meg azt csinalom, ezt meg azt szeretem, es mindenki csak bamul hogy tenyleg.....?:D
Mindig megkapom azt hogy tudok valami mast mutatni magambol...ez nem tudom h mennyire pozitiv vagy negativ dolog.
Ez inkább semleges.
Biztosan örülnének, ha magadtól avatnád be a barátaidat és a barátnődet az életviteledbe és nem harapófogóval kellene kihúzni belőled :)
torrentezel? húú Magyarországon az ritka dolog ám!! :):D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!