Mit gondoltok az Emma Laura névről? Nekem nagyon tetszik 30 h km
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 19:21
1/16 anonim válasza:
Nekem az Emma nem tetszik, a Laura szerintem szép név.De ha nektek tetszik akkor azt választátok.
2/16 anonim válasza:
az emma kifejezetten csunya, regimodi, nagymamas, a laura gyonyoru nev, bar nekem a lotti tetszik nagyon kislanynak (tudom, nem ez volt a kerdes, bocsi :)
3/16 anonim válasza:
Nekem mind a két név nagyon tetszik. A kedvenc lány neveim között van mind a kettő :-)
5/16 anonim válasza:
Nekem meg a Laura nem tetszik egy pláne úgy hogy Lala mint egy kis ribanc.
Az Emma meg nagyon, egyszerü és egy komoly de szép kislány jut eszembe róla. Emmácska.
6/16 A kérdező kommentje:
Az Emmához azért ragaszkodom mert olyan November körül volt egy álmom amiben terhes lettem született egy kislányom és Emmának hívták.Amúgy van egy kisfiam is ö idén lesz 10 éves de én kisfiút szerettem volna megint.úgyhogy ha ennyire bejött az álom akkor maradna az Emma
2009. júl. 3. 19:30
7/16 anonim válasza:
Nem értem ha ugy is te dontesz akkor miért kéred ki a mi véleményunket?
8/16 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nagyon jól hangzik így együtt!!!!
Jól cseng a két "a" a végén! szerintem ad mindkét nevet a kislányodnak, büszke lehet majd rá!
9/16 A kérdező kommentje:
mindkettőt szeretném köszi.19:36 os.itt nem kötelező választ írni senkinek!
2009. júl. 3. 19:50
10/16 anonim válasza:
de én akartam!!!!
miért hát nem igy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!