Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Nelli névről?

Mit gondoltok a Nelli névről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 22:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszik, de jobban tetszik a Petronella vagy a Daniella es akkor is lehet Nellinek becezni.
2011. jún. 25. 22:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos! A Kornélia becézett fomája, ami nekem határozottan tetszik! Persze van Nelli nevű ismerősöm, aki maga is nagyon helyes és szimpatikus, sztem azért is tetszik ez a név.
2011. jún. 25. 22:14
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Maga a név tetszik, csak ismerek Nellit, és finoman szólva sem egy atomfizikus :-D amúgy nagyon dekoratív, de ellenszenves és buta. Úgyhogy emiatt nem adnám a lányomnak, sajnos én úgy vagyok vele, hogy olyan név szóba se jöhet, amelyik kötődik valamilyen ismerőshöz, főleg ha ez negatív kötődés.
2011. jún. 25. 22:19
 4/21 A kérdező kommentje:

Kedves 22:19-es!

Az egyik rokonomnak lesz ikrei és ő kért meg, hogy tapasztalat gyűjtés céljából írjuk ki ide. (:

Amúgy neki van Nelli nevű barátnője, és vele sok jó élménye van. (:

2011. jún. 25. 22:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak aranyos Nellit ismerek! :)
2011. jún. 25. 22:37
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Én is ismerek Nellit (pontosabban Kornéliát), és nagyon bírom. Maga a név nekem olyan, hogy gyereknek nem adnám, mert nekem kicsit "kemény" egy pici babához. De felnőttnek már tökéletes. Viszont máshogy ez nem megoldható. :-))

Nem tudom, érthető-e, amit írtam...? :-)

2011. jún. 25. 23:09
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

22:19-es vagyok.

Az a lényeg, hogy neki van-e már rossz tapasztalata a névvel, ha nincs akkor szerintem nyugodtan adja valamelyik babának, mert tényleg szép név! Gratulálok neki az ikrekhez!

2011. jún. 25. 23:16
 8/21 A kérdező kommentje:

22:19-es:

Köszönjük szépen, a picik február közepén fognak kibújni. (:

2011. jún. 25. 23:25
 9/21 anonim ***** válasza:
54%

Nekem erről a névről egyből a Farm ahol élünk sorozat Nelly Olesonja jutott eszembe, aki cseppet sem pozitív figura.

Annak idején nekem is sok fejtörést okozott, hogy mi legyen a kislányom neve. Fontos volt jelentése a névnek, hogy illik-e a vezetéknévhez, hogy tetsszen nekem is és a férjemnek is és, hogy ne legyen hasonló neve egy, nem túl szimpatikus ismerősömnek se.

A ladó féle utónévkönyvet már betéve tudtam, amikor megszületett az elhatározás, hogy Bernadett lesz a babám neve.

Most lesz 8 éves a lánykám és szereti a nevét bár én a becézett alakját, a Dettit szeretem leginkább.

2011. jún. 26. 00:38
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű név :)
2011. jún. 26. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!