Egy idős ember véleményét írom le. Ismerősei között van egy Nelli nevű lány, s azt mondta "csiri" név, nem jók már a "paraszt"nevek!? egy kis érdekesség
2011. jún. 26. 17:34
12/21 A kérdező kommentje:
Kedves Paulina!
Azért akarják a picinek a Nelli nevet adni, mert egy igazi ajándék, hogy anyukáját nem olyan régen műtötték, és mondták, hogy nincs sok esély arra, hogy gyereke legyen,de már ikreit várja.Amúgy csak N betűs nevek jöhetnek szóba. (:
2011. jún. 26. 18:28
13/21 anonim válasza:
(Nem olvasom el a többi választ,azt írom ami jön,aztán nézem meg a többiekét)
1. Nelli az elefánt....
2. csak buta Nelli ismerőseim vannak,ezért nem tudok ettől elvonatkoztatni
3. a Nelli ismerőseim többsége nagyon kövér - ettől sem tudok elvonatkoztatni
Nelli az elefánt. Ezt leszámítva egyetlen Nellit ismerek,aki kis cuki édes pofa,most lesz 2 éves)
2011. jún. 28. 03:22
15/21 anonim válasza:
Nekem is Nellie Oleson jut eszembe a Farm ahol elunk sorozatbol. Epp nem regen kezdtuk ujra nezni(minden nap egy reszt) es hat tenyleg nem pozitiv figura.
Amugy maga a nev nekem kozombos.
2011. jún. 28. 06:45
16/21 anonim válasza:
Nelli az elefánt itt van itt, de szíve vágya a dzsungel...
És ezt énekelni is tudom. :)))
2011. jún. 28. 07:50
17/21 anonim válasza:
hihetetlen de pont uazt akartam írni mint a 22:37. nekem "Nelli az elefánt aki itt van újra lába közt a dzsungel".... nem tudok ettől elvonatkoztatni, ráadásul több Nelli ismerősöm kövér és kb olyan egyszerű mint egy faék.
2011. jún. 28. 08:05
18/21 anonim válasza:
Kárász Nelli az Iszony című regényből...hát ő megölte a férjét.
2011. jún. 28. 10:02
19/21 anonim válasza:
Nekem tetszik.
2011. jún. 28. 10:38
20/21 anonim válasza:
Nekem nincs Nelli ismerôsöm és nekem nagyonis tetszik!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!