Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Emma Laura...

Mit gondoltok az Emma Laura névről? Nekem nagyon tetszik 30 h km

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű mind a kettő, együtt nagyon jól cseng. A kötekedő ostobákkal ne foglalkozz, ezzel élvezkednek. Akinek nem inge, nem veszi magára!
2009. júl. 3. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mi 3 hónapos kislányunk neve is Emma Róza! :-) Szép az Emma Laura is. Nálunk a családban az unokatesóm kislánya Laura. :-) Szerintem össze illenek a nevek!

Könnyű szülést és boldog babázást kívánunk! :-)

2009. júl. 3. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Most én is le leszek pontozva, de én soha nem értettem ezeket a kérdéseket. Neked nagyon tetszik a két név, az Emmához ragaszkodsz is. Ha most itt mindenki azt írná, hogy neki nem tetszik egyik sem, akkor más neveket választanál? Nem kötekedés képpen kérdezem, tényleg érdekel a válaszod!

Egyébként az Emma nagyon szép és a Laura is tetszik úgy becézve, hogy Lara.

2009. júl. 3. 21:56
 14/16 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:nem azt kérdeztem hogy milyen nevet adjak a kislányomnak hanem hogy mi a véleményetek!ennél sokkal idiótább kérdéseket láttam 30 ezerszer feltéve erre az oldalra naponta!de úgy gondolom ez az oldal azért van hogy kikérjük egymás véleményét nem azért hogy lehurrogjuk egymás kérdéseit.természetesen dönteni én fogok meg mindenki külön külön a saját dolgaiban de attól még érdekelhet más véleménye is.köszönöm
2009. júl. 4. 00:55
 15/16 anonim válasza:

Az én véleményemre biztos kiváncsi vagy?

Csak mert a többieket nagyon lepontozták.

Én azt gondolom hogy az Emma szép név és ha neked meg a férjednek is tetszik akkor még jobb.A Laura név viszont egy rossz ismerösre emlékeztet, ugyhogy azért nem vagyok oda.De ez csak az én véleményem!

Amúgy boldog babavárást és anyaságot!

2010. márc. 14. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik egyik név sem :)

Könnyű szülést!

2013. júl. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!