Mit gondoltok, szerintet€k is egyre szebb/szexibb a Hermione Jane Granger-t (Harry Potter) játszó Emma Charlotte Duerre Watson? FIÚK. Gondolkoztatok azon hogy mi lenne ha Ő lenne a barátnőtök? :D
Szerintem mindenkinek más a véleménye erről, mert mindenkinek más az ízlése. :P
Nekem Emma Watson megtetszett már az első HP filmben is (akkor még kicsi voltam, minden HP filmet megnéztem), és azóta is tetszik, szerintem szép és aranyos. :P
Mostanába nem nézek HP filmeket, de Emma Watson ugyanúgy tetszik, és néha keresek róla híreket! :)
Összegezve: Nekem tetszik, szerintem szép és szexi! :)
Másnak lehet, hogy nem tetszik, de hát kinek a pap, kinek a paplan! :P
15/F
SZuper jó csaj... de tényleg átlagos. A film első részében úgy kinyitotta a száját, mindig megállítottam a filmet a Roxfort Expresszes jeleneteknél és RÖHÖGTEM :DDD
sz'aL nagyon jó csaj lett belőle, ma már nagykorú, a filmekben meg még fiatal korút játszik, egyértelmű hogy nem csinálhattak belőle vmi k*rvát :D akkor is nagyon jól néz ki... na és arról nem is beszélve, ha a valóságban is tudna varázsolni......... szexyyy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!