Most, hogy Vilmos megházasodott már mindenkinek Harry-re fáj a foga?
Figyelt kérdés
Egyre több kérdés kezd megjelenni vele kapcsolatban.:D2011. máj. 3. 14:03
1/4 anonim válasza:
Mert eddig mindenki letojta hogy ki is Harry herceg, vagy Vilmos, vagy úgy az egész királyi família. Most mivel mindenhol látjuk őket, sokaknak megtetszett. Meg sokan szeretnének hercegnők lenni úgy mint Kate Middleton lett, és ha neki sikerült, akkor miért ne sikerülhetne másnak is? :D
(Amúgy nekem már a lagzi előtt is tetszett, bár a vörössége annyira nem jön be, de azért elfogadnám én is. Meg helyesebb lett mint régebben volt)
2/4 anonim válasza:
IGEN! :D gondolom nagyon sokaknak az imponál, hogy már csak ő szingli, vagy tényleg most kapta fel a fejét magára a királyi családra, a hercegnőségre, nemtudom. nekem már 10 éves korom óta tetszik, nagy szerelmem volt :D kis cuki.
3/4 anonim válasza:
szerény véleményem szerint harry r*hadt randa...
amúgy asszem pont az északi-sarkon volt jótékonykodni...
maximum azért hajanak rá mert azér elég gazdag lehet, plusz a felhajtás, ki ne szeretne hercegnő lenni?
4/4 anonim válasza:
Elég sok mindenkinek. Sokan szeretnének királyi esküvőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!