Harry herceg tényleg ennyire megközelíthetetlen?
Figyelt kérdés
Szval nyáron megyek ki Angliába és pont azon gondolkoztunk az egyik barátnőmmel h el kéne látogatni egy-két Londoni klubba ahova a kisebbik herceg is jár. Viszont azt hallottam h sok testőr veszi körül őt ilyenkor. Szerintetek van esély arra h legalább pár szót válthassak vele? :D:)2011. máj. 4. 23:52
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem megközelíthetetlen. Mi itt lakunk Londonban, és gyakran látjuk a közeli tescoban, gazdaságos chipset szokott venni meg Tesco sajátmárkás kotongumit.
Nagy szerencséd, hogy a világon még nyilván csak neked jutott eszedbe rácuppanni a kisherceg jogarára. Így nyilván baromira sok esélyed van.
Hány éves vagy, három?
3/14 anonim válasza:
Szerintem eleve olyan klubokban partizik, ahová földi halandó nem léphet be. Még ha fizetni tudna érte, akkor se.
Tudod: ,,Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (Orwell)
4/14 anonim válasza:
Sztem igen csekély esélyed van rá hogy találkozz vele. Ők olyan klubbokba járnak ahova tényleg földi halandó be sem mehet. Vagy ha igen, akkor valami különálló teremben van a kisherceg. Mivel ő Anglia egyik legfontosabb embere (mert trónörökös) ezért nagyon odafigyelnek a biztonságára, max azokkal érintkezhet akik a haverjai. Arról nem is beszélve, hogy szted mennyibe kerülhet a belépő egy elit klubba ahova pl ő szokott járni?
5/14 anonim válasza:
és amikor egy tök átlagos meleg srácnak puszit adott egy pohár sörért? hol volt a külön terem, meg a testőrök? nem azt mondom, hogy biztos találkozni fogsz vele, de nem hinném, hogy lehetetlen. főleg, ha részeg. meg amikor idegen csajokat vitt az ágyba? azok is odakerültek valahogy.
6/14 anonim válasza:
De azt honnan tudod, hogy azok a fotók hol készültek? És hogy az a tök átlagos meleg srác nem éppen egy gazdag üzletember gyereke volt-e. Vagy a csajok is, ki tudja, kik voltak...
7/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs gondom a belépőre. Viszont néztem a parti képeit és azon vannak olyanok akiken látszik h átlagos családból származnak, szval ezért tettem fel a kérdést. Az világos h nyilván nem olyan helyre megy ahol hemzsegnek az emberek hanem nyilván egy elit partiba. Amúgy nem akarok rámozdulni v akármi meg nem kergetem magam illúziókba vele kapcsolatban stb. Amúgy köszönöm a válaszaitokat.:)
2011. máj. 7. 00:31
8/14 anonim válasza:
attól még, hogy gazdag üzletember fia volt, még ugyanúgy civil, idegen ember.
9/14 anonim válasza:
ma 13:24
Nyilván, de ha egy csóró meleg srác lenne, akkor nem biztos, hogy a herceg közelébe került volna.
Kérdező, hát akkor hajrá! Miért ne próbáld meg, ha pénzed van és nem sajnálod erre.
10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is az a meleg srác vmi gazdag szülőknek a gyereke lehet. :D
2011. máj. 8. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!