Harry herceg tényleg ennyire megközelíthetetlen?
Figyelt kérdés
Szval nyáron megyek ki Angliába és pont azon gondolkoztunk az egyik barátnőmmel h el kéne látogatni egy-két Londoni klubba ahova a kisebbik herceg is jár. Viszont azt hallottam h sok testőr veszi körül őt ilyenkor. Szerintetek van esély arra h legalább pár szót válthassak vele? :D:)2011. máj. 4. 23:52
11/14 anonim válasza:
jó, biztos, de attól még ugyanúgy tőle is meg kéne védeni a testőröknek :D de ha van rá pénzed tényleg, akkor hajrá. látod.. :D
12/14 anonim válasza:
Hat sztem a klubbok tele vannak hasonlo lanyokkal... legalabis az ujsagok szerint. De egy probat meger!
Hany eves vagy? Mikor mennetek ki?
En is ki akarok menni, korbezni az orvosi egyetemek kozott es letisztazni par infot amit itthon mondott nekem egy kepviselojuk.
Aztan meg kikoltozni.
13/14 anonim válasza:
Ha van ra penzed, akkor hajra!
A Boujis barba gyakran jar :D
14/14 anonim válasza:
( igaz ahhoz privat tagnak kell lenned eloszor :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!