Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Léna Emma névrol?

Mit gondoltok a Léna Emma névrol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 12:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik mind a kettő külön is, együtt is. Kár, hogy kezdenek elcsépeltté válni.
2011. ápr. 6. 12:35
 2/22 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kellene a vezetéknevet is, hogy hogy hangzik.
2011. ápr. 6. 12:35
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát a vezetéknév eléggé magyaros : Bottyán Léna Emma

Elso,mit értsz az alatt,hogy kezdenek elcsépelté válni??

2011. ápr. 6. 12:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de ehhez a vezetéknévhez nekem nem passzol :S

Esetleg fordítva: Bottyán Emma Léna

2011. ápr. 6. 12:40
 5/22 A kérdező kommentje:
oszintén nekem is a fordított verzio jon be,de a drága párom találta ki az Emmát,és ha az az utolso név,akkor az használatos itt nálunk Szlovákiában,az a helyzet.Azért marad a Léna Emma verzio.
2011. ápr. 6. 12:42
 6/22 anonim ***** válasza:
A vezetéknévhez is passzol és nekem is tetszik. Bár tényleg szinte már minden második kislány ezeket a neveket kapja.
2011. ápr. 6. 12:51
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is szebb az Emma Léna! Az Emma alapból szebb név és jól lehet becézni is. Amúgy örülj,hogy magyar a vezetéknév.Nekem is szerencsém volt ezzel!:-)
2011. ápr. 6. 12:51
 8/22 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok: Remélem,hogy úgy adja Jóisten,hogy Magyarországon (is) fogja használni a nevét!
2011. ápr. 6. 12:54
 9/22 anonim ***** válasza:

Léna Emma szép nevek.

Mindig vannak népszerű nevek...és attól még, hogy most valaki egy olyan nevet választ, ami jelenleg nem divatos és elcsépelt, később még lehet az...

Az én lányom neve 5 évvel ezelőtt, mikor megszületett még nem volt gyakori, sőt. Most meg már sokaktól hallom, hogy így hívják, vagy így fogják hívni a lányukat...na akkor most át kellene kereszteltetnem? :)

2011. ápr. 6. 13:19
 10/22 anonim ***** válasza:

mindkettő nagyon szép név!

az első szerintem arra gondolt, hogy már sok kislánynak adják ezeket a neveket, legalábbis Magyarországon, de ez nem baj, akkor is szép nevek

2011. ápr. 6. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!