Mit gondoltok a Léna Emma névrol?
Szerintem csak ennyi legyen:
Bottyán Léna
Szia! Mind a 2 nev jo, es passzol a vezeteknevetekhez is. Lanyomat is Emmanak hivjak, es szinten szlovakiaiak vagyunk, bar jelenleg mi is kulfoldon tartozkodunk ;)
Amire mindenkepp figyeljetek az anyakonyvezesnel, hogy hany m-el irjak az Emmat, mert a szlovakok csak egy m-el (Ema). Ill. ha elakarjatok hagyni nala az -ova vegzodest, akkor ne felejtsetek el szolni, mert automatikusan hozzairjak.
A párom is csak 1 m-mel akarta,de én abba nem mentem bele.Az csak a szlovákoknál meg a cseheknél van,mi meg ugye egyikek sem vagyunk.Esteleg annyi részben,hogy Csehországban élunk és szlovákiaiak vagyunk,de magyarok!!!!
Az -ovát viszont odarakattuk az apasági nyilatkozatra,mert mégiscsak -ahogy irtam,hogy hol lakunk- az kell.Mert csunya dolgokra képesek ezek a debil szlovákok,de meglátják,hogy nagyon magyaros a neve a kicsinek,meg ráadásul még az -ová sincs ott.Huh...
de durva amiket írsz, hogy mik vannak felétek és milyen kompromisszumokat kell kötni, de teljesen megértem és nagyon jólesik, hogy ennek ellenére is ragaszkodtok a magyar névhez, ami persze logikus hisz végülis magyarok vagytok (bár mindenki így gondolná)
A kérdésedre: mindkét név nagyon tetszik, együtt is, külön is. Lehet én is kislányt várok, akkor nekünk Emma lesz, de tetszett nekem is a Léna, főleg az Omega szám miatt, amit imádtam, de a férjem az Emmára szavazott.
Akármi is lesz a neve, biztos szép lesz és jó családba születik!
Gratulálok
hát kompromisszumokat azt kell kotni,elég gyakran!foleg,hogy a szlovák kormány nem normálisan utálja a magyarokat,pedig hol lennének nélkuluk.....?!?!
Ez a mindennapokban is azért van éreztetve a magyarokkal a Felvidéken sajnos.De a csehek,teljesen mások!!!Ok toleránsak,és ráadásul kezdik megutálni a szlovákokat,ami jogos... :D
Hiába fogunk messze lakni a magyar falumtol,azért mi csak magyarul fogunk beszélni a kicsivel,hisz anyanyelve magyar lesz.
Koszike a véleményeket,ezzel én is így vagyok,csak akartam tudni mások véleményét... :)
Gyönyörű! :) Az én kislányom Emma lesz, az tuti, de a Léna is az első háromban van, a Hanna mellett :)
És egyébként meg szerintem még(!) nem tucat nevek, bár tény, hogy egyre több ilyen nevű kislány van. De én azt mondom, inkább tucat legyen, mint ciki vagy megbotránkoztató.... :)
Szóval szerintem SZUPER névválasztás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!