Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Léna Emma névrol?

Mit gondoltok a Léna Emma névrol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 12:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
az a helyzet,hogy mi Magyarországon lakni nagyon nem fogunk.Mindkettonk anyanyelve a magyar,felvidékrol származunk,de egyelore Csehországban lakunk és fogunk is még 1darabig.Az itteniek meg,hogy mit szolnak ezekhez a nevekhez,az nem nagyon izgat.Szerintem igy tud elmélyulni a magyarságérzet bennunk,ha nem vagyunk kozel az otthonhoz.Igyis rengeteg itt a magyar,aminek orulunk.
2011. ápr. 6. 13:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ennyi legyen:

Bottyán Léna

2011. ápr. 6. 15:09
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia! Mind a 2 nev jo, es passzol a vezeteknevetekhez is. Lanyomat is Emmanak hivjak, es szinten szlovakiaiak vagyunk, bar jelenleg mi is kulfoldon tartozkodunk ;)

Amire mindenkepp figyeljetek az anyakonyvezesnel, hogy hany m-el irjak az Emmat, mert a szlovakok csak egy m-el (Ema). Ill. ha elakarjatok hagyni nala az -ova vegzodest, akkor ne felejtsetek el szolni, mert automatikusan hozzairjak.

2011. ápr. 6. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha lányom lett volna Léna lett volna a neve:)
2011. ápr. 6. 15:24
 15/22 A kérdező kommentje:

A párom is csak 1 m-mel akarta,de én abba nem mentem bele.Az csak a szlovákoknál meg a cseheknél van,mi meg ugye egyikek sem vagyunk.Esteleg annyi részben,hogy Csehországban élunk és szlovákiaiak vagyunk,de magyarok!!!!

Az -ovát viszont odarakattuk az apasági nyilatkozatra,mert mégiscsak -ahogy irtam,hogy hol lakunk- az kell.Mert csunya dolgokra képesek ezek a debil szlovákok,de meglátják,hogy nagyon magyaros a neve a kicsinek,meg ráadásul még az -ová sincs ott.Huh...

2011. ápr. 6. 15:28
 16/22 anonim ***** válasza:

de durva amiket írsz, hogy mik vannak felétek és milyen kompromisszumokat kell kötni, de teljesen megértem és nagyon jólesik, hogy ennek ellenére is ragaszkodtok a magyar névhez, ami persze logikus hisz végülis magyarok vagytok (bár mindenki így gondolná)

A kérdésedre: mindkét név nagyon tetszik, együtt is, külön is. Lehet én is kislányt várok, akkor nekünk Emma lesz, de tetszett nekem is a Léna, főleg az Omega szám miatt, amit imádtam, de a férjem az Emmára szavazott.

Akármi is lesz a neve, biztos szép lesz és jó családba születik!

Gratulálok

2011. ápr. 6. 15:58
 17/22 A kérdező kommentje:

hát kompromisszumokat azt kell kotni,elég gyakran!foleg,hogy a szlovák kormány nem normálisan utálja a magyarokat,pedig hol lennének nélkuluk.....?!?!

Ez a mindennapokban is azért van éreztetve a magyarokkal a Felvidéken sajnos.De a csehek,teljesen mások!!!Ok toleránsak,és ráadásul kezdik megutálni a szlovákokat,ami jogos... :D

Hiába fogunk messze lakni a magyar falumtol,azért mi csak magyarul fogunk beszélni a kicsivel,hisz anyanyelve magyar lesz.

Koszike a véleményeket,ezzel én is így vagyok,csak akartam tudni mások véleményét... :)

2011. ápr. 6. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
Szép,csak tucat...
2011. ápr. 6. 19:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó! :)
2011. ápr. 7. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Gyönyörű! :) Az én kislányom Emma lesz, az tuti, de a Léna is az első háromban van, a Hanna mellett :)

És egyébként meg szerintem még(!) nem tucat nevek, bár tény, hogy egyre több ilyen nevű kislány van. De én azt mondom, inkább tucat legyen, mint ciki vagy megbotránkoztató.... :)

Szóval szerintem SZUPER névválasztás! :)

2011. ápr. 29. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!