Úristen, ugye milyen édes ez a video? *-*
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/user/JEDWARDTV#p/u/6/JybYb1n1f1c jaj annyiraa cuki John és Edward*-*<33 meg a kutyusok.*q*2011. dec. 21. 09:36
81/113 anonim válasza:
ha attól jobban érzed magad hogy a KÉRDEZŐ kérdésén nem veszekszünk, akkor JÓ abbahagyom
82/113 anonim válasza:
that awkward moment, mikor egy vitában az ellenfeleid annyira buták, hogy nem értik a szarkazmusodat és nem veszik észre a hibáikat. well, this is really awkward.
83/113 anonim válasza:
JézusMária szent atyaúristen, ezek hogy néznek ki?! OMFG Elég volt 2 másodpercet néznem belőle.. Még a kuytusok cukiságát is lehúzzák ezek a... ú, nem lehet férfinak nevezni őket...
Ez most mellbevágott kicsit....
84/113 anonim válasza:
fúúúúúúúúúúúúúúúúú
ne idegesítsetek...:@
85/113 anonim válasza:
csak egyet árulj el. valószínűleg tudod, hogy ez a két srác nem fog nagy sikert aratni a gyakorikerdeseken, mivel 14 év fölött a lányok már inkább a férfias férfiakat részesítik előnyben a srácok meg hasukat fogják a nevetéstől ha az utcán meglátnak egy ilyet. miért teszel fel ilyen kérdéseket és reagálsz rájuk iszonyatosan antipatikus módon, ha tudod, hogy ez lesz belőle?
86/113 anonim válasza:
ugyan az utolsó komment nem nekem szól, de valószínüleg ti ezt nem értitek, nem mint pasik jönnek be a csajoknak a JEDWARD! hanem mint vicces aranyos popsztár! :)
87/113 anonim válasza:
hát utolsó...ezt nem igaz! nekem mindenhogy bejönnek :$$ nem kérek kritizálást!
88/113 anonim válasza:
az utolsónak neve is van! Beautiful Girl!
szerintem cukik és édik de nem járnák velük! :)
89/113 anonim válasza:
bocs utolsó Beautiful Girl xD na én járnék velük de nem fogok sajna :'( xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!