Úristen! Ugye, hogy Rihanna már tulzásba viszi?
Miert ne enekelhetne ilyen szamokat? Valaki megtiltja? Ettol sokkal kemenyebb dolgok vannak. Erdekes, amikor gyilkossagot, lovoldozest mutogatnak este 8-kor a TV-ben meg a Fokuszban es hasonlo musorokban mar keso delutan meztelen "modelleket" mutogatnak, senki nem tiltakozik. Rihanna egy szerepet jatszik, egy ilyen jellegu szamhoz ilyen jellegu eloadas illik. Mikor veszik mar eszre az emberek, hogy ezek az eloadok nem olyanok a valo eletben, mint amilyennek mutatjak magukat a szinpadon? Nem veletlenul eloado a nevuk, ez egy szerep. Es mielott Britney-nek is neki all valaki, megjegyeznem, hogy Britney-t a Rihanna rajongok valasztottak ki erre a duettre.
(nem vagyok ferfi)
18:11-es vagyok! Egyébként egyet értek az utolsó válaszadóval! Engem csupán az idegesít, hogy egy világhírű énekesnő, és borzalmas ahogy élőben énekel!
Viszont drága kérdező, minek teszel fel kérdést, ha egyszerűen közlöd valakivel, hogy nem érdekel amit írt? Gondolhatnád, hogy nem fog veled mindenki egyet érteni, és nem feltétlenül azt a választ fogod kapni, amit te szeretnél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!