Ajánlanátok olyan filmet amit miközben néztétek csak bámultatok hogy úristen, vagy olyat aminek nagyon durva a csattanója? Ezenkívül kedvenc filmeitek? Horrortól vígjátékig bármi érdekel
Amikor moziban láttam először a Hatodik érzék c. filmet, és tényleg csak a végén esett le , hogy mi van, akkor tátott szájjal ültem és néztem... :)
Meg szintén egyik ámulatból a másikba esve néztem az Eredet c. filmet.... nem is a csattanó miatt, hanem az egész... ahogy meg van csinálva, fantasztikus!
Amúgy kedvenceim még: Kill Bill 1-2, Ütközések, Halálsoron, Rekviem egy álomért, Traispotting, Amerikai szépség
Az osztály (Klass). Ott nagyot néztem, és vagy egy hétig rágódtam rajta...
Ez a kedvenc filmem.
Donnie Darko
Amúgy kedvenceim az Észvesztő, 12 majom, Rosemary gyermeke, Coraline
Amerikai história x
A 23-as szám
Elrabolva
A vád tanúja
Hetedik
Kiképzőtábor
Nagyon jó a sztori, és a végén a csattanó... iszonyat jó.
bújócska. én a végén csak lestem h azttaaa na erre aztán nem gondoltam vna. kedvenc filmem. imádom. habár már tudom a végét de már rengetegszer láttam és minden bartnőmmel megnézettem és nekik is nagyon tetszett:D
a titkos ablak
képlet
109. utas
a titkok kulcsa
ezeknek a végén is csak néztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!