Úristen! Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy még sokan nem hallottatok Katie Piperről, én sem, amíg ezt a hírt nem olvastam el.Az expasija kénsavat öntetett az arcába!
2009. okt. 24. 10:27
1/11 anonim válasza:
Ez borzalmas, nagyon helyes lány volt!
2/11 anonim válasza:
Én sem hallottam még róla, csak most, de nagyon sajnálom. El sem tudom képzelni mennyire rossz lehet most neki:S
3/11 anonim válasza:
Tényleg szörnyű ami vele történt, de ha megnézitek a második videóban a maszk nélkül akkor ha kicsit rendbehoznák a bőrét, még jobban is nézne ki, mint előtte.
4/11 anonim válasza:
Ez nagyon durva. Hogy lehet egy pasi ennyire aljas és áááááááááá???!!! :@ Én az ilyet addig kínoznám, míg azért nem könyörög, hogy meg akar halni..... :@
Egyébként a lány "új" arcán is látszik, hogy azelőtt nagyon szép volt.
5/11 anonim válasza:
hát ez a pasi tényleg nagyon beteg basszus... :@
szegény csaj!!!Tényleg szép volt :S
6/11 anonim válasza:
utolsó vagyok-itt egy kép a biztonsági kamera felvétele,amikor az a pasi leöntötte: [link]
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy sajnálom szegény lányt:S
Igen, azt a képet én is láttam, kár hogy ilyen rossz minőségű:S
2009. okt. 24. 13:25
8/11 anonim válasza:
még mindig utolsó vagyok tényleg kár,hogy nem jobb minőségű a kép,és én is sajnálom a lányt :(
9/11 anonim válasza:
Ez szörnyű! De nem értem, ha elmezavaros volt a csávó, akkor hogy ültették le?! Akkor nem gumi szobába kéne lennie??! Mondjuk tök mind1!! De a lányon még így is látszik, hogy szép volt! Sőt még most is szép! Tudom, szörnyű ilyet mondani, de még pár műtét és alig látszik! De az a pár műtét olyan fájdalmas, amilyet vannak emberek soha egész életükbe nem is fognak érezni! Nagyon sajnálom szegény lányt!
10/11 MARIANN06 válasza:
Úr isten.Mik vannak.Ezt nem is hallotam.Döbbenet.
Már ki sm lehet menni az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!