Úristen, ugye milyen édes ez a video? *-*
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/user/JEDWARDTV#p/u/6/JybYb1n1f1c jaj annyiraa cuki John és Edward*-*<33 meg a kutyusok.*q*2011. dec. 21. 09:36
31/113 anonim válasza:
OMG ilyen fake kerdeseken igy felb*sszatok az agyatokat? -.-''
32/113 anonim válasza:
én biztos vagyok benne, hogy ez kamu kérdés, ilyen mélyre csak nem süllyedt az emberiség, de látva ezt a két szerencsétlent, feltenném a kérdést: mi a franc történt a férfiakkal? :D [link]
33/113 anonim válasza:
miért kell ennyire utálni őket? annyira aranyosak *.* nekem tetszenek nem értem miért van ez :(
a lényeg hogy JEDWARD FOREVER <3
34/113 anonim válasza:
igazából mindig lesz ilyen, gondoljatok csak arra h a kis bu.zi justin biebert is mennyien imádják, meg sp-t, fluort, anno a tokio hotelt... kis 13 éves csitrik mindig is voltak és lesznek is sajnos.
35/113 A kérdező kommentje:
húhaa de profi foto.:DDD-.- ehhez már művészet kell;) am meg utolsó: sz*rom le k*rva magasról a véleményed;) utolsó előtti: na ennyiii:DDD ott pont;D
2011. dec. 23. 18:57
36/113 anonim válasza:
nem művészetnek szántam a fotót, egyszerű rávezetésnek, hogy ez a két micsoda nem férfi. :D
37/113 anonim válasza:
látod utolsó, a kérdező ennyire buta, ezt se értette meg :p
38/113 anonim válasza:
jajj nem tudom ki a buta -.-"
az aki kedvel 2 cuki, aranyos, jóképű fiút vagy az aki mindenkit utál és ítélkezik emberek felett, úgy hogy nem is ismeri őket, még talán 1 videót sem látott róluk
39/113 anonim válasza:
sajnos láttuk ezt az egy videót, azóta is rosszul vagyok
40/113 anonim válasza:
én rosszabbul lennék ha rólad csak 1 képet is látnék, már így is hányingerem van tőled -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!