Van egy 14 éves húgom, aki megőrül érte, egész nap róla áradozik, ilyen jó pasi, olyan jól énekel,stb..Az egyik barátnőm is annyira imádja. Mi lehet benne olyan jó, hogy mindenkit ennyire megfogott? Nekem nem jön be annyira, igaz, nekem van barátom és nekem sokkal jobban tetszik ő. A ti véleményetek?
Nekem nem jön be,nem helyes.Jó,lehet hogy jó hangja van,de nem helyes.
14/L
2011. máj. 30. 15:34
12/18 anonim válasza:
A'sse tom kijaz, ha ez megnyugtat:) 18/L
2011. máj. 30. 16:27
13/18 anonim válasza:
Nekem olyan, mint Adam Lambert, érthetetlenül rajonh érte betegesen majdnem mindenki. Szerintem csak a lányok,mert elkezdik, hogy: jaj de cukeee!- Utálom az ilyet. HAngja nincs sok, a számai se kiemelkedően jók, de azt elismerem hogy egész helyes. De oda lenni érte nagy túlzás!
2011. máj. 30. 21:10
14/18 anonim válasza:
nah ez a kérdés engem is érdekelt! nekem is van egy barátnőm, aki totál bele van zúgva ebbe a gyerekbe...én is bírom, bár csak 1-2 dalát, nincs különösebb bajom vele, úgy elmegy, tucat számai vannak, hangja van egy kevés de igazából tényleg csak a külseje miatt szeretik(bár szerintem teljesen átlagosan néz ki)
2011. júl. 5. 17:37
15/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, amúgy mindenkinek köszönöm, aki írt.:D felpontoztam mindenkit, aki akar írhat még
2011. júl. 6. 17:33
16/18 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy szám,se énekesként,se külsőre,hogy ekkora felhajtást csináljanak neki.Nekem egy kicsit túl nyálas is. :P
2011. júl. 25. 10:08
17/18 anonim válasza:
Miiért miért... mert imádom a hangját, meg szeretem a zenéjét...ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné :P
Szerintem is nagyon szexi, és odáig vagyok érte...csak hogy van barátom, akinél senkit sem imádok jobban!
16/L
2011. aug. 2. 20:08
18/18 anonim válasza:
nagyon szeretem, de nem mert "cuki" meg mert "menő" szeretni, hanem mert jól énekel jól táncol őszinte nem beképzelt nem bunkó és az tény hogy helyes, de mielőtt ismerté vált szerettem már.-táborban barátnőm mutatta meg a Manboy és a Popular című számát (kkor még nem láttam) egyből megszeretttem. Itthon rákerestem, és csak akkor láttam milyen helyes)(ennyit arról h azért szeretem mert helyes kedves másik valaszoló :)) -.-"
Azóta vagyok rajongó.
Amúgy nem jön be mert nem is gondolkozom h mi lenne ha összejönnénk meg ilyen hülyeségek. de mindent tudok róla és NAGYON helyes amúgy :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!