Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet egy 17F híres úgy hogy mindenki szereti?
Figyelt kérdés
Azért írtam ide, mert általában ebben a korosztályban a lányoknak nagyon sokat számít hogy "menő" legyen a palijuk és hogy sokan ismerjék meg szeressék.2011. szept. 18. 12:04
3/9 anonim válasza:
Attól ha olyan mint Én.
SP voltam. Sziasztok!
4/9 anonim válasza:
Sp szereted szárazon?:$
MM voltam sziasztok.
6/9 anonim válasza:
Ha kérdezned kell, akkor felejtsd el a dolgot - soha nem leszel menő.
7/9 anonim válasza:
Nézz kevesebb romantikus vígjátékot és más egyéb ilyen stílusú amerikai filmet és rájössz, hogy hülyeségeket beszélsz. Fogadjunk, tegnap az Amerikai Pitét nézted :D
Na, de most komolyan... nyilván ne legyél gyík, de nem neked kell lenni a kanverébnek sem... legyél laza (de ne túl flegma) legyen jó dumád, önbizalmad, jó dezodorod és egy kis ész sem árt...
8/9 anonim válasza:
jah, am 20/f voltam, a hírnevet ne erőltesd, mert pózer szaralak leszel... ha kolis lennél könnyű dolgod lenne (tapasztalat) de ha nem, akkor nem tudok segíteni, mert abban nincs tapasztalat :D
9/9 anonim válasza:
Olyan, hogy mindenki szeret, szerintem nem lesz, mert 100 hogy lesznek olyanok, akik irigyek lesznek rád:P Amúgy ha jobban beakarsz jönni a csajoknak, legyél Dj vagy partyfotós, legyen egy csomó helyen a képed, mert így tényleg bukni fognak rád a csajok. Van is egy pár ilyen, akit ismerek, nekem abszolút nem jönnek be, szerintem nem néznek ki jól, mégis másznak rájuk a lányok. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!