Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mindenki aki szereti a könyvek...

Mindenki aki szereti a könyveket ha lehet ide írjon ajánlást!?

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket, hogy ide a nemrég megjelenő vagy még meg nem jelent könyvekről irjatok ajánlást, hogy szerintetek, miért jó, vagy hogy nektek miért tetszik/het. Ha tudtok valami jó könyvsorozatról vagy egyebek azok is jöhetnek.

Aki ajánl valamit, annak köszönöm a kommentjét.

2010. febr. 7. 23:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen műfajút szeretnél?
2010. febr. 7. 23:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából én mindenfélét szoktam olvasni ezért irtam ki általánosságba, de a legjobban, a történelmi, sci-fi, fantasy, meg a krimiket szeretem. Ha van olyan, ami filózófikus töltetü, akkor jöhet, abból igazán a regényeket, vagy a novellákat szeretem (pl Márió és a varázsló, csak mert ezt olvastam utojára)
2010. febr. 7. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
krimit tudok ajánlani. Pontosabban orvosi krimit. Robin cook össze könyvét ajlanám, bár már nem mind kapható a boltokban. De a legutolós, az Idegen test igen, s nagyon jó szerintem
2010. febr. 7. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Sebestyén Balázs könyve, a Szigorúan bizalmas, egnem teljesen magával ragadott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó. 6 óra alatt kiolvastam, persze pihenőkkel.

A másik, amit most olvasok, egy nemrég megjelent könyv.

Cormac McCarthy - Az út

Ez annyira nem ragadt magával, hogy pillanatok alatt kiolvassam. Még csak a negyedénél tartok. De szerintem jó könyv. A fordítás kicsit rossz. Nincsenek rendesen tagolva a mondatok. De ettől függetlenül még élvezhető.

2010. febr. 8. 00:11
 5/12 anonim ***** válasza:

[link] <- itt vannak újonnan megjelent könyvekről is.

Jeanne DuPrau: Parázs népe - még nem jelent meg, úgy tudom, de alig várom már

Roderick Gordon & Brian Williams: Freefall és Closer. Ezek szintén még nem jelentek meg magyarul

2010. febr. 8. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted a filozofikus könyveket, akkor esetleg ajánlhatom Anne Rice Interjú a vámpírralt és a többi részét.
2010. febr. 9. 19:17
 7/12 anonim válasza:
Ha érdekel a jogi krimi, akkor ajánlanám John Grisham műveit: A cég, Az ártatlan ember stb.
2010. febr. 11. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Remek, remek!!!! Már meg is nézegetem, melyiket vegyem meg legközelebb. Köszönömmm
2010. febr. 13. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Énis szeretem a krimiket, ezek nagyon tetszettek : Karen Rose- Halj meg értem, Sikíts értem. Ajánlom!
2010. febr. 13. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Stephenie Meyer - Twilight

Stephenie Meyer - New Moon

Stephenie Meyer - Eclipse

Stephenie Meyer - Breaking Down

Stephenie Meyer - Midnight Sun

2010. febr. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!