Honnan szerezhetnék könyveket?
Figyelt kérdés
Angol könyveket/novellákat szeretnék olvasni. Interneten sajnos nem igazán vannak fent azok, amelyek érdekelnének. Fizetnék is értük, csak az a baj, hogy a boltokban nem árulnak angol könyveket(legalábbis ezeket nem). Külföldi oldalakról nem szeretnék rendelni. Tudnátok esetleg valamilyen oldalt, ahol sok angol nyelvű könyv (ebook) van? Vagy esetleg valami ötlet?2011. nov. 13. 00:17
1/5 anonim válasza:
hát én scribd.comról szoktam nézelődni, és ott elég sok minden fent van
2/5 anonim válasza:
A bookline-on rengeteg idegennyelvű könyvet lehet megrendelni, nem is olyan drága. Rengeteg a kortárs irodalom is. Meg vaterán lehet még olcsón kifogni őket.
3/5 anonim válasza:
a bp-i vagy, ak itt van a szabó ervin könyvtár, rámész a fszek.hu oldalra, ott a katalógusra, és ha megtalálod a könyveket, amiket keresel, ak egy bérlet mindenképp megéri, de ha jól tudom, h lehet ott olvasgatni ingyenes regisztráció után, csak kivenni nem lehet könyvet.
rengeteg könyv után botorkáltam a neten, de még a legeldugottab helyen sem találtam őket, úgyhogy nekem többszörösen megérte.
4/5 anonim válasza:
OIK elsőnek, aztán idegennylvű könyvesboltok (keress rá, hogy "idegennyelvű könyvesbolt", kidob online is).
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2011. nov. 14. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!