Miért szereti ennyire mindenki Eric Saade-t?
Figyelt kérdés
Van egy 14 éves húgom, aki megőrül érte, egész nap róla áradozik, ilyen jó pasi, olyan jól énekel,stb..Az egyik barátnőm is annyira imádja. Mi lehet benne olyan jó, hogy mindenkit ennyire megfogott? Nekem nem jön be annyira, igaz, nekem van barátom és nekem sokkal jobban tetszik ő. A ti véleményetek?2011. máj. 23. 16:31
1/18 anonim válasza:
én 23 vagyok
de behalok olyan jó pasi:D
meg szexis a kisugárzása+hangja:D
mondjuk én nem vagyok fanatikus rajongója
de bírom:)
2/18 anonim válasza:
Általában a külseje miatt. Vagyis a tinikre jellemző ez a hozzáállás.
3/18 anonim válasza:
1.vagyok
jó elismerem, kicsit nyálas:P
nekem se az esetem alapból!!
de valamiért megfogott:)
4/18 anonim válasza:
Mert még "kicsik" és abban a korban vannak, hogy a sztárok tetszenek nekik. Ugyan ez van a tvájlájttal stb.. majd kinövik nyugi. 18/L
5/18 anonim válasza:
én 23 vagyok és bejön:)
bár tényleg elég kisfiús..
lehet pont azért
megrontanivaló.. xdxd
6/18 anonim válasza:
Mert nagyon jól néz ki és cuki és még mondhatnám egész nap...
7/18 anonim válasza:
hangja nemrossz, kicsit gay, de inkább mint Katy Perry -.-... tinilányoknak ez való, 14/F
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :),mindenkit felpontoztam
2011. máj. 24. 15:37
9/18 anonim válasza:
Én egyéltalán nem kedvelem. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!