Miért kell irigykedni (rosszindulatúnak lenni) Rubint Rékára?
Mert te annyira különb vagy mit mások...
Valami ilyesmit szerettél volna hallani?!? Miért kell egyáltalán ilyen kérdést feltenni, mikor csak vitát nyitsz vele?
Nekem a világon semmi bajom RR-val, sőt kifejezetten kedvelem. De a 6 kiló, egy olyan nőnek, akin egy deka zsír nincs, igenis kevés! És nem feltétlenül a baba miatt, mert a természet ezt csodásan megoldja: a baba mindent megszerez az anyucitól, ami neki kell. Így viszont Réka kizsákmányolja a szervezetét! Teje meg sztem tuti nem lesz, mert azt vmiből át kell alakítani, de a semmit nem lehet! De ez az ő dolga! Szerintem butaságot csinál! Ha 3 kiló zsírt engedett volna magára, senkit se izgatna dolga, talán teje is lenne, és nem zuhanna össze szülés után. De ő így akarta, ennyi. Én nem bírálom, csak én magam nem így csináltam/csinálom. Ettől még őszintén örülök a babájuknak, és sok boldogságot kívánok:)
Őszinte leszek, nekem közömbös a téma. Viszont! Ott szült, ahol én is. És bizony nekem is felajánlották, hogy idő előtt kiveszik a babát, csakhogy könnyebben visszanyerjem az alakom. Természetesen nem éltem a lehetőséggel. Félre értés ne essék, nem állítom, hogy ő igen!
Viszont azon én is elgondolkodtam, hogy harmadik baba, miért születik ilyen kicsi súllyal, egészséges életmód mellett.
De mivel ismerjük a bulvárt, én már nem vonok le következtetéseket. Az igazságot nem írják (szinte) soha, mert az nem érdekes!
Így én, mint minden babának, és anyukának csak a legjobbakat tudom nekik is kívánni!
Már egy másik kérdésnél leírtam a magam esetét. 36,5 évesen szültem a második lányom, szeptemberi, tehát a terhesség legjava a nyári kánikulában ment. Összesen 2,75 dkg-ot híztam a 9 hónap alatt, mikor hízásra hajlamos vagyok. A nagy melegben csak zöldséget, gyümölcsöt ettem, semmi nem esett jól. Hideg gyümölcsleves, mindenféle párolt zöldség, de sem hús, sem kenyér nem esett jól, csak a rozskenyér, az is illata miatt. Egészséges kislányom született 3100 grammal, 52 cm-rel. Majdnem császározva lettem, de szerencsére megszületett simán, bár nagyon sokáig vajúdtam. 10 hónapig szopott, rengeteg tejem volt, alig vártam sokszor, hogy megéhezzen, mert feszített, de nagyon. Aztán egyik napról a másikra nem kellett a cici. Mondjuk nem is sopánkodtam, mert a fogacskáival igencsak tudott harapni.
Az elsővel 12 kilót híztam, és 2 hónapig volt elég a tejem.
Na, ebből aztán lehet következtetéseket levonni? Nem.
Viszont kívánok Rékának, Norbinak sok boldogságot, és a picinek jó egészséget. Szeretem őket, nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!