Miért van az, hogy sokan kiforgatják mások szavait, normális kérdéseket rosszindulatúnak vesznek?
2011. márc. 21. 18:38
2/6 anonim válasza:
Az! De végigolvastam, és te ugyanúgy kiforgattad az ő szavait, mint ő a tiédet.
4/6 A kérdező kommentje:
A kérdést nem én írtam. Csak végigolvastam a válaszokat.
2011. márc. 21. 19:53
5/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem értem, miért kellett ennyire kiakadni. A tápszer nem rossz, ha nincs tej, akkor a legjobb választás, ennyi.
Nem kellene ennyire felfújnia magát senkinek a 83%-os válaszoló elképesztően provokatív volt, elhiszem, hogy zavarta, hogy nem tudott szoptatni, de ezért még nem kell pszichiátriai esetként viselkedni.
Nekem is kellett tápszer, és akkor mi van? A lényeg, hogy a gyerek egészséges legyen, és gyarapodjon, jókedvűen, kiegyensúlyozottan. Az összes többit le kell tojni.
Ha valaki ennyire a lelkére veszi, mint az említett válaszadó, az nagyon gáz.
Nem szabad ennyit foglalkozni mások véleményével, hát hol van így ő maga? Hogyha a saját megítélését mások véleménye alapján fogalmazza meg?
Ugyan már.
6/6 anonim válasza:
Hat az az igaszsag, hogy ez az oldal szerintem inkabb tanacsadasra szolgal, tehat ha valaki nem tud valamit, az megkerdezi. A kerdes amit belinkeltel, inkabb egy chat-re valo, dumcsizzunk egyet-hangvetelu. Tehat nem egy normalis kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!