Mit szóltok ahhoz, hogy Patai Anna búcsúzott a Megasztártól?
'Kedvencünk/volt.megsirattam.Én a Giorgó kiesésének jobban örüétem volna.25L'
Azt hittem hogy csak én sírattam meg:(
Érdekes..Én is ismerem Annát személyesen, meg a szüleit is.
Tök normális,rendes emberek.
Sajnáltam h kiesett..De sztem hallunk még róla..:D
Menjen vissza az iskola padba,
én csak 18 év felettieket engednék jelentkezni,akik nem roppannak össze a sikertől
Először is az x faktor azért jobb a Megasztárnál mert oda csak 18évnél idősebbek kerülhetnek be, így mindenkinek ugyanúgy van esélye a nyerésre, és nem az megy folyton h még suliban a helye, meg h mutál a hangja, és ezért nem volt annyira jó
Másfelől én is sajnálom Anna kiesését, mivel ő szinte mindig gyönyörűen teljesített, a többiekhez képest, akik gyakran elég gyengén szerepeltek. (pl Yvette: most az utolsó produkciója nagyon tetszett, pedig én most mielőtt láttam volna, őt szavaztam volna ki(eddig egyáltalán nem szerettem))
És Annától azért is nagy szó, mert még csak 11éves. Sokan csak ezért szavazták volna ki, de azt nem nézik h ehhez képest milyen tehetséges, és jó előadó. Nagy jövő áll előtte, és én szerettem amikor ő állt a színpadon.
nem örülök neki h kiszavazták, de tudtam h ez lesz előbb utóbb, és valószínű h csak azért mert 11 éves
jah és tényleg igaz h neki még sok a megasztár, valamilyen szinten
azért kár h nem idősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!