Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chateltem egy pasival pár hétig. Mondtam, hogy legyünk barátok egyenlőre. Erre nem ír többet már 5 napja, el sem búcsúzott, miért?
Alap hogy csak sexet akart! Sokszor voltam már én is ilyen helyzetben. Pl az egyiknek nem mutattam meg magam kamerán meztelen, és távol is voltunk egymástól.. többet nem is írt már rám..:)
Most is ismerkedek egy pasival, ő sokkal másabb, nem én erőltetem a beszélgetést, ő keres engem. :)Szóval észre lehet venni hogy ki gondolja komolyan s ki nem.
"Egyáltalán nem alap hogy csak szexet akart, hanem ez inkább tipikus lerázós szövegnek tűnt neki. Annyiszor küldtetek már el minket ezzel a szöveggel, hogy más akkor sem hisszük el ha igaz.
"Ezek szerint, ha ennyire nem tudott rám várni, és "harcolni""
Egyébként meg nem királylány vagy hogy harcoljanak érted. Ma már egyik nő sem ér annyit h bárki is harcoljon értük.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:46
Hogy te mennyit csalódhattál már a nőkben! Mennyi elutasítást kaphattál már. De én a kérdezőnek adok igazat, mert én is úgy gondolom, hogy előtte meg kell ismerni egymást, főleg interneten kell erre odafigyelni.:)
A tipikus "lax és dux" pasikat ki nem állhatom! :D
ha nekem ilyet mondanál tudomásul venném hogy beraktál a barátzónába, és sose lehetek több, ennyi.
F18
Te koptattad le,ne csodálkozz,ha nem keres.
A nem fekszem le veled,míg nem ismerlek eléggé,és a legyünk barátok között ég és föld a különbség.
Tudomásul vette,hogy nem akarsz randizni,barátja meg gondolom van elég.Bocs,de ezt te szúrtad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!