Mit szóltok ahhoz, hogy Patai Anna búcsúzott a Megasztártól?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 23:36
1/37 anonim válasza:
Nem örülök neki, vannak nála sokkal rosszabbak is.
2/37 anonim válasza:
Kedvencünk/volt.megsirattam.Én a Giorgó kiesésének jobban örüétem volna.25L
3/37 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Igaz fiatal még, biztos sokra viszi majd.
5/37 anonim válasza:
Giorgiot küldtem volna haza.Jó a hangja,de nem szimpatikus. A kicsi lány nagyon aranyos.
6/37 anonim válasza:
én nem szeretem a megasztár, csak azért nézem, mert nincs jobb, de igazából egyiknek sincs vmi jó hangja. de én azt akartam, h az a nagykőrösi srác menjen haza, borzasztó hamis a hangja, rossz volt hallgatni, szintúgy melindát is. Bprzalmas volt.
7/37 anonim válasza:
Azért azt nem mondanám, hogy egyiknek sincs jó hangja.
8/37 anonim válasza:
na jó, annak a kökény attilának, az andrásnak és annak a csajnak, aki ma azt az esős számot énekelte jó hangja van, de a többinek tényleg nem jó
9/37 anonim válasza:
Melinda hangjáért én sem vagyok oda. Van pár dal amit jól el tud énekelni, de legtöbbször rossz szerintem. Amúgy én a Renit küldtem volna haza, mert nem szimpi. Az emberek amúgy sem tehetség alapján szavaznak, hanem szimpátia alapján szerintem. Én se szavaznék egy unszimpatikus, de tehetséges emberre, ha egyszer nem szimpi. Az a srác pedig hétről hétre hamisabb.
10/37 anonim válasza:
Nekem Anna volt a kedvencem!!
:(
Őszintén megsirattam.Nyilván tudtam, h. nem nyeri meg a versenyt, de most még voltak nála gyengébbek a versenyben.
Pl.Giorgio, Dávid
Szóval még 2 adást maradhatott volna:(
Szóval csalódott voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!