Szerintetek a Blackpink azért csinálja ezt a Born Pink Tour-t, hogy elbúcsúzzanak az összes rajongóiktól a világon?
Arra utálok, hogy ebben az évben lejár a szerződésük, és hogy azért csinálják, hogy elbúcsúzzanak az összes rajongóiktól?
(Nem szeretnék vitát nyitni ezzel a kérdéssel, úgyhogy kérlek ne vitázzatok🙏🙏🙏🙏!)
Köszönöm! Ők az egyik kedvenceim! Köszi a választ😔😔!
Hát figyelj, én nagyon szeretem a bandát, főleg Jisoo hangja egy álom🤩 De tény és való hogy a kpop mint műfaj szegény naiv fiatal lányok (vagy fiúk, ld. BTS) kizsákmányolásáról szól.:(
Hiányozni fognak, mert tőlük hallgattam meg anno életem első kpop számát, de jobb lesz így nekik is.
Amúgy igen, én is pontosan erre gondoltam amikor megláttam hogy lesz ez a Born Pink turné, hogy elbúcsúznak tőlünk.
Blink vagyok!!!!!
#15 “Remélem még folytatja a BP az éneklést”
Igazándiból ez egy nehéz kérdés mivel ugye már ott van az új 7 tagú BP a BabyMonsters, de más felől meg a YG csak nem olyan hülye ( ám bár mondjuk amit a 2NE1-nal és CL-lel tettek…) hogy a legnagyobb pénz forrását kiiktatja
Egyébként azok akik nem biztosak valamiben, miért nem néznek utána a dolgoknak? semmi támadás vagy ilyesmi a kérdezőnek, de ha valaki úgy napi szinten követi az infókat a lányokról, az tudja erre a kérdésre a választ szerintem.
A lányok szerződése ha jól emlékszem augusztus 10-e előtt jár le valamikor. Normális esetben, ha neked is a szerződésed egy munkahelyen lejár, akkor utána nem fogsz dolgozni már ott. Ezt azért írtam így, mert a lányoknak már most van augusztus végére is tervezett turné állomásuk, ergo ebből még a hivatalos bejelentés előtt is, simán ki lehet következtetni, hogy hosszabbítottak. Hiszen ha nem így lenne, akkor augusztus 10-án, nekik meg kellene szűnniük mint banda, és fel sem léphetnének sehol közösen.
Coachella előtt pedig egy interjúban mondták el, hogy nem fognak feloszlani mint banda, mert a zene a szerelmük, és tovább szeretnék még csinálni, mint egy banda!
Szóval mi rajongók ennek örülhetünk, a hatereknek meg tovább gyűlölködhetnek, mert életük egyébként sincs.
A zene az életük de jisoo eleve nem is idol hanem színesz akart lenni 😂
Mindenki jobban járt volna lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!