2/12 anonim válasza:
Én nem tudok erről semmit, de nagyon sok kép van róluk! Úgyhogy én nem tudok semmit!
3/12 anonim válasza:
#2 vagyok! Ez olyan kérdés, mint a: Rosé és Jimin együtt vannak? De amúgy szerintem jó pár lenne belőlük is, de nem hinném, hogy együtt vannak!
4/12 anonim válasza:
Köszi, hogy lepontoztok (irónikusan mondom) 🙄🙄
5/12 anonim válasza:
V inkább a fiukat szereti jobban szerintem 😂
6/12 anonim válasza:
Hogyha csak szerinted akkor nem biztos, vagyis nincs értelme ennek annak, hogy kiírtad!
7/12 anonim válasza:
#4 vagyok! Persze az 1.-t meg az 5.-et felpontoztátok! Köszi!(irónikusan) 🙄🙄
8/12 anonim válasza:
7# miért panaszkodsz? Mindenki úgy dönt ahogy akar. Nincs leírva sehol, hogy mikor lehet felpontozni és mikor le. Lehet lepontozni, amiért rád szóltam. :)
9/12 anonim válasza:
De én legalább rendesen mondatba összefoglaltam nem úgy, mint ahogy az első, hogy: Nem
10/12 anonim válasza:
De azért úgy pontozzatok, hogy nekem is vannak érzéseim, de tudom, hogy ezt is le fogjátok húzni, de ez igaz amit mondtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!